Στην κορυφή της West Division 2 παρέμειναν και την 16η αγωνιστική οι The Beefs που φιλοξενήθηκαν στο Ίλιον από τους Thunderclutch καθώς ανέβασαν την απόδοση τους μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά και πήραν εν τέλει με άνεση το ροζ φύλλο.

Το παιχνίδι αρχικά ήταν ντέρμπυ. Οι γηπεδούχοι με τον Μαυροδημητράκη να σκοράρει αφειδώς (10π) προηγήθηκαν στα πρώτα λεπτά, ωστόσο οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τους Ορέστη (7), Τριαντάφυλλο και Διονυσόπουλο (από 5) για να προσπεράσουν με βραχεία κεφαλή (18-19) στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια οι Beefs έτρεξαν ένα επιμέρους 9-2 (Σταύρου 5 και Ορέστης 4) που τους έδωσε αέρα οκτώ πόντων, όμως το τρίποντο του Δήμου και τα καλάθια των Μαυροδημητράκη και Δανατσόπουλου κράτησαν τους Thundeclutch κοντά στο σκορ (27-33) στη μέση της διαδρομής.

Ένα νέο 9-2 των φιλοξενούμενων μετά την ανάπαυλα τους έδωσε διψήφια διαφορά, με τους Κάρμα , Ορέστη (από 5π) και Βουρλίτη (4). Οι Thunder επιχείρησαν να μικρύνουν την απόσταση με τον Μαυροδημητράκη (5π) ωστόσο το σκορ στο τριαντάλεπτο ήταν στο 40-54.

Στην τεελυταία περίοδο τα "Βοδινά" έχοντας βρει ρυθμό μεγάλωσαν την απόσταση. Με τους Σταύρου, Ορέστη, Διονυσόπουλο (από 4π) αλλά και τους Κοντογιάννη & Βουρλίτη (από 3) κυριάρχησαν στο παρκέ και παρά την προπάθεια των Ψαράκη (6) και Δήμου (5) έφτασαν με σχετική άνεση στη νίκη με το τελικό 51-74.

MVP αναδείχθηκε ο Κώστας Ορέστης. Είχε 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ και ένα μπλοκ. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιάννης Ψαράκης με double double και 10 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Αλέξανδρος Σταύρου με 11 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά στο δεύτερο μέρος και δεν απειλήθηκαν έκτοτε.