Το βράδυ της Τρίτης οι Tragics αντιμετώπισαν την Σφεντόνα με τους πρώτους να παίρνουν την ένατη τους νίκη στο πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καυτοί την πρώτη περίοδο με τους Μπακαλέξη και Μητρόπουλος να πετυχαίνουν από 6 πόντους με δυο τρίποντα ο καθένας. Για τους Tragics  ο Χριστακίδης ευστόχησε σε ένα τρίποντα και είχε (8) πόντους και με το δικό τους καλάθι και φάουλ διαμορφώθηκε το σκορ σε 14-14 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στη δεύτερη περίοδο για τους γηπεδούχους ο Γκόρος σκόραρε 6 πόντους με δυο τρίποντα και ο Ντάσιος (5) και το σερί 11-2 στο 16’ τους έδωσε προβάδισμα 10 πόντων για τη συνέχεια του ματς. Για τη Σφεντόνα, ο Παπανώτης πέτυχε (6) πόντους με δύο τρίποντα, οι Σαχτούρης, Μπαρδούτσος και Μπακαλέξης σκόραραν από (2) με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να διαμορφώνεται σε 36-26.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σφεντόνα προσπάθησε να μειώσει το σκορ με πρωταγωνιστές τους Μητρόπουλος και Μπακαλέξη από (3) αλλά δεν ήταν αρκετοί καθώς οι (8) πόντοι από τον Κομιανό και οι (4) από τον Τζήλιο ανέβασαν την διαφορά στους +17 με το σκορ στο τριαντάλεπτο 51-34.

Στη τέταρτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανακάμψουν με τους Μπαρδούτσο να πετυχαίνει 14 πόντους και τον Μπακαλέξη να προσθέτει ακόμη (6) πόντους στο παλμαρέ του. Οι Tragics με τον Πράσσο να πετυχαίνει 4 πόντους, Γκόρος και Αβαράκης από (3) με ένα τρίποντο ο καθένας. Το τελικό σκορ έδειχνε στον πίνακα 64-55.

MVP: Ο Λεωνίδας Χριστακίδης ο οποίος σκόραρε 12 πόντους μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ και έκανε 4 κλεψίματα με 21 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Γιάννης Μπακαλέξης, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους και 13 ριμπάουντ με 25 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Δημήτρης Γκόρος με 9 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 16 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στην καλή τρίτη περίοδο αλλά και στην ευστοχία των νικητών από το ζωγραφιστό σε όλο το παιχνίδι.