Για τη 16η αγωνιστική του πρώτου γκρούπ της North Division 2 οι Tune Squad φιλοξένησαν τους Blue Sharks Neurolife με τους δεύτερους να κερδίζουν στο τέλος ανατρέποντας με αντεπίθεση διαρκείας διαφορά 14 πόντων !

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Με άμυνα από μπετόν αρμέ δέχτηκαν μόλις 3 πόντους και με τους Θωμά, Παπαδάτο (από 4π) και το τρίποντο του Αντωνίου ξέφυγαν με 12-3 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Η διαφορά πήγε σε διψήφια τιμή στη συνέχεια. Οι "Τόνοι" με τον Τσαντζαλή σε αγωνιστικό οίστρο (10π) και τον Παπαδάτο (6) να σιγοντάρει ήταν πάντα μπροστά παρά την αντίδραση που έβγαλαν οι αντίπαλοι τους με τους Αλεβιζάκη (5), Μαμμα (4) και Πέππα (3), για το 30-19 στο ημίχρονο.

Οι Tune Squad διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης και στο τρίτο δεκάλεπτο, κυρίως από την άμυνα. Παπαπάνος και Θωμάς συνείσφεραν από τρεις πόντους φτάνοντας τη διαφορά στο +14, όμως κάπου εκεί χτύπησε ο συναγερμός για τους Καρχαρίες. Με 9-0 σερί και τους Τομαρά (8) και Πέππα (5) μείωσαν σε 40-32 στο τριαντάλεπτο.

Ολική αλλαγή πίστας είχαμε στην τελική ευθεία. Οι Blue Sharks με επιμέρους 16-3 με ένα εξαιρετικό κουαρτέτο (Τομαράς 5, Μαμμας, Αλεβιζάκης και Καλαποθάκος από 4) έφεραν τούμπα τα πράγματα και προσπέρασαν με 43-48 ! Οι γηπεδούχοι μείωσαν στον πόντο με τους Παπαδάτο και Τσαντζαλή, με τον Καλαποθάκο να ευστοχεί σε βολή γράφοντας το τελικό 47-49 καθώς ο Θωμάς αστόχησε στην απόπειρα ισοφάρισης στο τέλος !

Μvp αναδείχθηκε ο Ανδρέας Τομαράς. Είχε 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ , 2 κλεψίματα και 4 λάθη. Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο Xρήστος Παπαδάτος που μέτρησε 14 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Βαγγέλης Πέππας, με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ και μια ασιστ.

Που κρίθηκε: οι νικητές έκαναν εξαιρετικό φίνις και πήραν τη μπουκιά από το στόμα των αντιπάλων τους !