Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου Division (north group 1), οι Blue Shark Neurolife αναμετρήθηκαν με το High Post. Το παιχνίδι ήταν έντονο. Μπορεί οι «καρχαρίες» να βρέθηκαν μέχρι και στο +20, αλλά με πολύ πάθος και πίστη το High Post γύρισε τούμπα το ματς και πήρε μια τεραστίων διαστάσεων (για ψυχολογικούς λόγους) νίκη! 51-55 ήταν το τελικό σκορ!

Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησαν οι Blue Shark Neurolife στο 1ο δεκάλεπτο! Οι «καρχαρίες» ξεκίνησαν πολύ δυναμικά, ενώ ήταν ιδιαίτερα καλοί άμυνα. Το High Post ξεκίνησε κάπως νευρικά και αυτό αποτυπώθηκε στο σκορ.18-13 έληξε η περίοδος. Για τους γηπεδούχους Τομαράς και Μπίσκος είχαν από 3 καλάθια έκαστος. 4 πόντους πέτυχε ο Παπαναστασίου και 3 ο Κακομανώλης για τους φιλοξενούμενους.

Τρομεροί ήταν οι Blue Shark Neurolife στην 2η περίοδο. Παίζοντας απίστευτα αμυντικά δέχθηκαν μόλις 4 πόντους. Πέτυχαν 13 και έφτασαν στο +14, ενώ η διαφορά έφτασε και στους 18 πόντους. Το High Post δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και έμεινε πίσω στο σκορ. Για τους γηπεδούχους 4 πόντους έβαλε ο Μάμμας, ενώ Τομαράς και Μούσουρας είχαν από 3 πόντους έκαστους. Στο καλάθι του Γλύκα στάθηκε το High Post.

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι φιλοξενούμενοι στο 3ο δεκάλεπτο. Με απίστευτο επιθετικό και αμυντικό πλάνο κατάφεραν να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από τους Blue Shark Neurolife. 12-22 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Blue Shark Neurolife να διατηρούν τα ηνία του αγώνα, έχοντας όμως προβλήματα! Για τους ηνίοχους 8 πόντους πέτυχε ο ασταμάτητος Μπίσκος. Ηρειώτης και Κακομανώλης είχαν από 5 πόντους έκαστους για τους φιλοξενούμενους. 6 έβαλε ο Μαντάκος.

Το High Post πέτυχε το colpo grosso στην 4η περίοδο. Με πολύ πάθος και ψυχικά αποθέματα γύρισαν τελείως από το -20 και κέρδισαν με σκορ 51-55. Οι Blue Shark Neurolife χαλάρωσαν και το πλήρωσαν. Το High Post διάβασε με τον coach Στριφτάρα άριστα το παιχνίδι  και πήρε μια πανάξια νίκη. 8-16 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Κακομανώλης και από 3 Παπαναστασίου και Χρυσίνας. 3 πόντους είχε για τους ηττημένους ο τρομερός Μπίσκος!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Κακωμανώλης με 17 πόντους, 9 ριμπάουντ (8-1), 2 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη σε 34 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Μπίσκος με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε 32 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ι. Παπαναστασίου με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ (3-1), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 32 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την μαχητική ψυχή και την αυταπάρνηση του High Post!