Μια εύκολη νίκη με 78-50 για τους ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ απέναντι στους OLD DOGS για την 17η αγωνιστική.

Με καλάθια του Μανώλη ξεκίνησε το ματς για να μειώσει ο Μουστάκας από κοντά. Ο Κοταράκος με 5 πόντους του και ο Μανώλης με τρίποντο έκαναν το 12-2. Οι Μιχαηλίδης και Μουστάκας μείωσαν ξανά αλλά οι γηπεδούχοι με τους Ντούγια και Χρηστακάκο έκαναν το +13. Με τους Γκέο και Μιχαηλίδη η διαφορά έπεσε στους 6 ενώ ο Κοταράκος σκόραρε στο τέλος.

Ο Χρηστακάκος σκόραρε αλλά ο Καραχρήστος με τρίποντο απάντησε. Οι γηπεδούχοι με 6 πόντους των Χρηστακάκου και Κοταράκου ξέφυγαν ακόμα περισσότερο ενώ οι Μανώλης και Ντούγιας με τρίποντο έγραψαν το 36-19. Οι Μουστάκας και Μιχαηλίδης σκόραραν ενώ ο Γκέος έκανε το 38-25. Με τρίποντο του Ντούγια έκλεισε το ημίχρονο.

Ο Νικολόπουλος σκόραρε τρίποντο αλλά ο Μουστάκας με 5 πόντους και ο Μιχαηλίδης μείωσαν στους 12. Ένα τρίποντο του Χρηστακάκου βρήκε απάντηση από τον Καραχρήστο αλλά με σερί μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι έκαναν το +21. Σκόρερς ο Χρηστακάκος με τρίποντο και οι Κοταράκος Ντούγιας με σουτ.

Ο Κοταράκος με έμμεσο τρίποντο αύξησε κι άλλο τη διαφορά ενώ ο Χρηστακάκος με νέο τρίποντο και ο Αντωνιάδης με σουτ έκαναν το +27. Οι Μιχαηλίδης και Μουστάκας κατάφεραν και πάλι να μειώσουν αλλά ο Κοταράκος με 4 πόντους και ο Λιάσκας με τρίποντο έκαναν το 74-49. Ο Γκέος σκόραρε 1/2 βολές ενώ οι Αντωνιάδης και Ντούγιας έκαναν το τελικό 78-50 με σουτ.

MVP της αναμέτρησης ο Κοταράκος με 17 πόντους και 14 ριμπάουντ.

για τους OLD DOGS οι Μουστάκας και Μιχαηλίδης είχαν από 19 πόντους.

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι ήταν σε πολύ καλή μέρα, σκόραραν τρίποντα και έβγαλαν αιφνιδιασμούς ενώ οι OLD DOGS είχαν και πολλές απουσίες να αντιμετωπίσουν.