Την καλή τους πορεία συνέχισαν το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ οι Tragics που φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της 17ης στάσης του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 από τους Athenian Warriors και πήραν την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι αρχικά .οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν αποκλειστικά στους Χατιλλάρι (10) και Λούβαρη (5)  με τους αντιπάλους τους να απαντούν με την τριπλέτα Αβαράκη, Γκόρου (από 6) και Ντάσιου (5), για το 15-17 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι "Τραγικοί" άνοιξαν τα πανιά τους στη συνέχεια. Με αιχμή του δόρατος τον ασταμάτητο Γκόρο (14 πόντοι)  που συντέλεσε τα μέγιστα σ ένα επιμέρους 15-4 απέκτησαν διψήφια απόσταση παρά την προσπάθεια του Λούβαρη (10π) προηγούμενοι με 27-38 στο ημίχρονο.

Η διαφορά έφτασε το +17 στην επανάληψη με τα τρίποντα από τους Χρηστακίδη (10) και Αβαράκη 3) και τον σταθερό Ντάσιο (4), με τους Warriors να παίρνουν έξι πόντους από τον Λεμονιά και ένα τρίποντο από τον Κατσανακη..Σκορ τρίτης περιόδου 39-56.

Στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου η διαφορά έφτασε το +19.ο συναγερμός σήμανε για τους Πολεμιστές, που με τους Κομνηνό (8) και Κατσανάκη (5) σκάρωσαν μεγάλη αντεπίθεση! Με σερί 15-0 έφεραν το ματς στην κόψη του ξυραφιού , για να έρθει ο Ντάσιος και δύο βολές του Χρηστακίδη να βάλουν τέλος στις φιλοδοξίες τους , διαμορφώνοντας το τελικό 54-62 .

Mvp αν και έπαιξε για ένα ημίχρονο ήταν ο Δημήτρης Γκόρος με 21 πόντους , 1 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κομνηνός Λούβαρης με 25 πόντους , 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί με double double ήταν ο καπτεν Διονύσης Ντάσιος. Μέτρησε 11 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : οι νικητές ήταν καλύτεροι για είκοσι λεπτά, από το 10' ως το 30' και άντεξαν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους !