Απόγευμα Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και οι πρωτοπόροι Bandicoots υποδέχτηκαν τους Βasketball Freaks για τη 17η αγωνιστική του group 1 του βορείου ομίλου της division 2. Οι γηπεδούχοι, σε ένα ματς που εξελίχθηκε με περίεργο τρόπο, κατάφεραν τελικά να φτάσουν στη νίκη που τους διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Οι Basketball Freaks που παρατάχθηκαν με μόλις πέντε άτομα, μπήκαν καλύτεερα στο ματς. Με τον Πολύτσο να πυροβολεί από τη γραμμή των 6.75 κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα 11 πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (5-16). 

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στη δεύτερη περίοδο. Έφτασαν μέχρι και το +13 (6-19) αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Ο πολύ καλός μέχρι εκείνο το σημείο Κανακόπουλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού και έτσι τα φρικιά συνέχισαν το παιχνίδι με μόλις τέσσερις παίκτες. Το πλεονέκτημα αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι Bandicoots. Mε μπροστάρηδες τους Παλατζίδη και Ζαρκαδάκη ροκάνισαν σταδιακά τη διαφορά και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ 26-24 και τελικά 29-27 στο τέλος του ημιχρόνου. 

Μετά την ανάπαυλα, οι Βandicoots ανέβασαν ακόμα περισσότερο στροφές. Με συνεχόμενους πόντους του Τσουκαλά αύξησαν και άλλο το προβάδισμα τους το οποίο έφτασε μέχρι και τους 13 πόντους (51-38). Χάρη σε τρίποντο του Κεχαγιά το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με το σκορ στο 51-41.

Στην τελευταία περίοδο οι Freaks έμειναν από δυνάμεις. Ζαρκαδάκης και Τσουκαλάς συνέχισαν το βιολί τους και κάπως έτσι ήρθε μία εύκολη νίκη για τους Βandicoots με τελικό σκορ 72-49.

Mvp: O Αντώνης Λασκαράτος είχε το υψηλότερο efficiency του ματς (23) έχοντας 8 πόντους, 16 ριμπάουντ, 3 ασσίστ, 5 κλεψίματα και 1 μπλοκ

Παίκτης κλειδί: Ο Τσουκαλάς ήταν ο πρώτος σκόρερ του ματς, με 18 πόντους, ενώ παράλληλα είχε και 11 ριμπαόυντ και 5 κλεψίματα. 

Για τους ηρωικούς Freaks ξεχώρισε ο Σούσης με 16 πόντους, 11 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.