Για τη 17η αγωνιστική της West Division 2 το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων η Basxetonia υποδέχθηκε τους Thunderclutch, με τους δεύτερους να επικρατούν στην παράταση μετά από ένα δραματικό παιχνίδι.

Τα συγκροτήματα βάδισαν πλάι πλάι στην εκκίνηση. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στον αρχηγό Στρατηγόπουλο που σημείωσε οκτώ πόντους. Το αντίπαλο δέος αποτέλεσε ο Θ. Ηλιόπουλος με 9 πόντους που έβαλε μπροστά με βραχεία κεφαλή την ομάδα του με 13-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι κιτρινόμαυροι βρήκαν ρυθμό στη συνέχεια. Με τον Στρατηγόπουλο να ηγείται με ακόμα 8 πόντους και τον Αφχιανέ (3) να έχει στιβαρή παρουσία , παρότι βρέθηκαν στο πλην 4 (Δήμος και Σαλαπάτας ευστόχησαν σε τρίποντα από την άλλη πλευρά) , με επιμέρους 15-2 έφτασαν σχεδόν σε διψήφια διαφορά (35-26) στου δρόμου τα μισά.

Παρόμοια εξέλιξη είχαμε και μετά την ανάπαυλα. Οι Thunder επιχείρησαν να προσεγγίσουν όταν βρέθηκαν στο -15. Με δέκα σερί πόντους με τους Μαυροδημητράκη (7), Κ. Ηλιόπουλο (4) και το τρίποντο του Κόλλια πλησίασαν σε 48-42 αλλά ο Στρατηγόπουλος (9π) με βόμβα τριών πόντων έφερε τη διαφορά ξανά στους εννιά (51-42) στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα. Έκλεισαν την άμυνα τους , δέχτηκαν μόλις 1 βολή και με τον Θ. Ηλιόπουλο (5) και ένα ακόμα τρίποντο του Κόλλια ισοφάρισαν σε 52-52 και καθώς αμφότερες έχασαν τις τελευταίες τους απόπειρες οδηγήθηκαν στην παράταση για να επιλύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές.

Εκεί η μάχη κράτησε μέχρι της τελευταίας ρανίδας ! Μια σου και μια μου με τον Αφχιανέ (4) να βάζει μπροστά τους γηπεδούχους με 60-59, τον Θ. Ηλιόπουλο (6) να απαντά για το 60-61 και τον πρώτο να χάνει το λέι απ σε νεκρό χρόνο με το ροζ φύλλο να κατευθύνεται στους Thunderclutch !

MVP αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μαυροδημητράκης με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ κι ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων και συνάμα πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Στρατηγόπουλος. Είχε 26 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 μπλοκ κι ένα λάθος.

Key player ήταν ο Θάνος Ηλιόπουλος που μέτρησε 22 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην...άκρη του νήματος, με τους νικητές να πραγματοπιούν και να ολοκληρώνουν μια μεγάλη ανατροπή !