Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της East Division 2 οι Cobra Kai φιλοξένησαν τους Hoopfellas το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα και αποδίδοντας εξαιρετικά καθόλο το σαραντάλεπτο έφτασαν εύκολα στο ροζ φύλλο.

Οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό 0-4  έβγαζαν φωτιές ! Με σερί 17-0 και τους Μπάζιο (8) και Μανσούρ (6) στην πρώτη γραμμή πήραν διψήφια διαφορά  και παρά τους πέντε πόντους του Κατσούλη, ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο με 19-8.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να μειώσουν στη συνέχεια με τον Π. Αργυριάδη(10π) να κάνει ότι περνούσε από το χέρι του, ωστόσο Ρηγόπουλος (5) και Δημητριάδης (4) από την άλλη πλευρά διατήρησαν τη διψήφια απόσταση (36-25) για τους Cobra Kai στο ημίχρονο..

Στην επανάληψη ο ρυθμός άνοιξε μονόπλευρα. Οι Cobra ήταν καταιγιστικοί με τους Μπάζιο (9), Καρώνη (4) και Ρηγόπουλο (3) να δημιουργούν ένα επιμέρους 18-2, με το αποτέλεσμα να είναι στο 54-27 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις ομάδες να παίζουν ελεύθερο μπάσκετ. Οι Hoopfellas σκόραραν με τον Νάση (3) αλλά και τους Βαρυτιμιάδη και Κελέτση (από ένα καλάθι), με τους Ρηγόπουλο (7) και Βρυώνη (6) να διαμορφώνουν το ευρύ τελικό 69-34.

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Παναγιώτης Μπάζιος με 17 πόντους, 18 ριμπάουντ, 4 ασιστ και δύο λάθη. Κοντά του σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ήταν ο Κώστας Ρηγόπουλος έχοντας 19 πόντους, 5 ριμπαούντ και ένα κλέψιμο.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Παρασκευάς Αργυριάδης καταγράφοντας 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην υπεροχή των νικητών σε κάθε σημείο του παιχνιδιού.