Για τη 17η στάση της West Division 2 οι Γέροντες φιλοξένησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Sala Sports club τους Indiana Pagers με τους δεύτερους να κατακτούν το ροζ φύλλο χάρη τόσο στην καλή τους απόδοση στο β΄μέρος όσο και στην υπεροχή τους στο ζωγραφιστό.

Αρχικά το παιχίδι ήταν ισορροπημένο. Οι γηπεδούχοι καθοδηγούμενοι από τον Αρχέλαο (9π) είχαν κάθε απάντηση στα θέματα που έβαζαν οι Καρασούλος, Δερβεντζής (από 4) και Καλαϊτζάκης (3) από την άλλη πλευρά, για το 14-17 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να ξεφύγουν στη συνέχεια με τους Δερβεντζή (4) & Στιβακτάκη (3) στο ανοικτό γήπεδο αλλά και τους Μουτεσίδη & Ματσούκα (4 & 2 π. αντίστοιχα), όμως ο Αχλαδιανάκης (6) με τον Κατσαρό (3) κράτησαν τα Γερόντια κοντά στο σκορ (35-32) στου δρόμου τα μισά.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε στην επανάληψη. Οι Pagers με τους ΚΑρασούλο (7) & Δερβεντζή (5)  έδωσαν γρήγορο τέμπο στην αναμέτρηση και μαζί με τον αποτελεσματικό Μουτεσίδη (6) πήραν διψήφια διαφορά καθώς ταυτόχρονα η άμυνα τους έσφιξε δεόντως. Δέχτηκαν μόλις επτά πόντους (Αναγνωστόπουλος 3) κι έτσι ολοκλήρωσαν την τρίτη περίοδο με 32-53.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα κι έτσι οι Γέροντες βρήκαν χώρους με τους Κουμέρτα (8), Αχλαδιανάκη (4) και Σχοινά (3).  Από την αντίπερα όχθη οι Στιβακτάκης (7), Μουτεσίδης (5) και το τρίποντο του καπιτάνο Αδαμόπουλου διαμόρφωσαν το τελικό 50-70.

MVP αναδείχθηκε με double double o Μπάμπης Μουτεσίδης. Eίχε  πόντους, 13 ριμπάουντ και 2 μπλοκ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θοδωρής Κουμέρτας με 8 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Ο παίκτης κλειδί ήταν ο Ηλίας Ματσούκας που μέτρησε 4 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ζεστάθηκαν στο δεύτερο μισό του αγώνα και μετέτρεψαν μια αγχώφη αναμέτρηση σε μια άνετη νίκη.