Για τη 17η στροφή του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 οι μόλις πέντε διαθέσιμοι Gin Supertonics φιλοξένησαν τους People Cafe το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, με τους δεύτερους να επικρατούν άνετα καθώς ο τραυματισμός του Καμινάρη στο πρώτο ημίχρονο άφησε τους αντιπάλους τους με τέσσερις παίκτες .

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν φειδωλές με το σκοράρισμα. Ο Καμινάρης είχε 4 πόντους και ο Καλυβης 2 για τους γηπεδούχους, ενώ οι Cafe σκόραραν μόνο από τα 6.75 με τους Τσαγκούλη και Κουλέτση, για το πενιχρό 7-6 των πρώτων δέκα λεπτών.

Ο Καμινάρης δεν μπόρεσε να συνεχίσει μετά το τρίτο λεπτό της δεύτερης περιόδου κι έτσι οι People Cafe με ένα 11-0 με τους Μαρούλη (6) και Γκορέζη (5) πήραν διψήφια διαφορά (16-27) στο ημίχρονο.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε το ματς και στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι με τον Γεωργίου να ανεβάζει στροφές πετυχαίνοντας εννέα πόντους με νέο 11-0 πήγαν τη διαφορά πάνω από τους είκοσι. Για τους Gin ο Πολύζος είχε ένα τρίποντο. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 19-42.

Στα τελευταία δέκα λεπτά και με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί οι ομάδες προσπάθησαν να εστιάσουν στο θέαμα. Οι Supertonics βρήκαν χώρους με τους Μωραϊτη (7), Πολύζο και Μανέ (από 4π), ενώ οι Μπιζιάνης (5) και ο Γεωργίου (4) διαμόρφωσαν το τελικό 36-55.

MVP ήταν ο Αλέξανδρος Μαρούλης. Είχε 10 πόντους, 2 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Αναστάσης Μωραϊτης με 9 πόντους, 14 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Γεωργίου έχοντας 18 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Στον τραυματισμό του Καμινάρη που επηρέασε τη μοίρα της αναμέτρησης.