Ήταν ντέρμπι αλλά οι MAD FROGS με μεστή εμφάνιση έφτασαν εύκολα στη νίκη απέναντι στους THE BEEFS με 61-48. 

Με τον Brkic σε μεγάλα κέφια οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-0. Οι Κωστόπουλος και Καραντζούνης αύξησαν τη διαφορά στους 7 για να μειώσει ο Κωνσταντίνου και ο Παπανικολάου. Ο Λυκογιάννης σκόραρε τρίποντο ενώ ο Brkic απάντησε από κοντά. Με τον Κωνσταντίνου να σκοράρει 4 πόντους και τον Διονυσόπουλο έγινε η ανατροπή. Με βολές των Brkic και Γιαννόπουλου και ένα σουτ του Σαίνη ήρθε όμως το 15-13. Ο Παπανικολάου στο τέλος ισοφάρισε. 

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με καλάθι του Τριαντάφυλλου. Ο Brkic απάντησε ενώ ο Ορέστης με τρίποντο έκανε το 17-20. Ο καυτός Brkic όμως με 8 πόντους του και ο Καραντζούνης με τρίποντο έδωσαν αέρα 8 πόντων στην ομάδα τους. Στο τέλος ο Διονυσόπουλος μείωσε σε 28-22.

Και πάλι ο Καραντζούνης με τρίποντο έκανε το +9 για να έρθει ο Παπανικολάου με σουτ για το 31-24. Μάλιστα με άλλους 4 πόντους του κατάφερε να ρίξει τη διαφορά στους 5. Ο Brkic όμως ήταν ασταμάτητος και με έμμεσο τρίποντο έκανε το 36-28. Με τους Brkic και Γιαννόπουλο ήρθε και η διψήφια διαφορά στο ματς. Ο Κάρμας μείωσε αλλά ο Γιαννόπουλος σκόραρε και τρίποντο. Μέχρι το τέλος οι ομάδες σκόραραν εναλλάξ με τους Παπανικολάου και Κωνσταντίνου από τη μια και Brkic Γιαννόπουλο από την άλλη.

Ο Brkic ξανά έκανε το 55-37 για να μειώσει ο Παπανικολάου με σουτ και βολές. Ο Αδαμόπουλος με σουτ και ο Γιαννόπουλος έκαναν το 61-41. Οι BEFFS κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά με τους Παπανικολάου, Κάρμα και Τριαντάφυλλο για το 51-48.

MVP της αναμέτρησης ο Brkic με 29 πόντους και 20 ριμπάουντ.

για τους BEEFS ο Παπανικολάου είχε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι MAD FROGS είχαν σε μεγάλη μέρα τον ανίκητο Brkic ενώ στα κρίσιμα σημεία που οι αντίπαλοι πλησίαζαν έβρισκαν τις λύσεις.