Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της West Division 2 τα Μαχίμια φιλοξένησαν τους μόλις έξι διαθέσιμους Avengers και ανεβάζοντας την απόδοση τους μετά τα πρώτα δέκα λεπτά επικράτησαν με άνεση φτάνοντας τις 8 νίκες !

Αρχικά οι ομάδες συμβάδισαν στο σκορ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν από μακριά με τους Μπόρση (8) και Λαμπριανίδη (5), ενώ οι αντίπαλοι τους που ακολουθούσαν κατά πόδας με τον ίδιο τρόπο, με τους Χατζή (5) και Αναγνωστάκη (3) έχασαν τον Βουράκη που τραυματίστηκε και έμειναν με μια πεντάδα. Σκορ πρώτης περιόδου 17-13.

Τα Μαχίμια έτρεξαν ένα 8-0 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου και σκόραραν σχεδόν όλοι από ένα καλάθι. Η άμυνα τους επέτρεψε μόλις επτά πόντους (Αντωνίου 4, Κυριακίδης 3) κι έτσι απέκτησαν διψήφια διαφορά (29-19) στο ημίχρονο.

Διατήρησαν αυτή περίπου την απόσταση και μετά την ανάπαυλα με τους Manero (6) και Π. Νερομυλιώτη (4) δραστήριους, με τον Αντωνίου να κάνει σχεδόν τα πάντα για τους Avengers με 13 πόντους κρατώντας τους στο 44-37 στο τριαντάλεπτο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο τα Μαχίμια είχαν περισσότερες ανάσες. Με σερί 16-0 και τους Π. Νερομυλιώτη (8), Μπόρση & Βουργανά (από 4) εξασφάλισαν με άνεση το ροζ φύλλο. Αντωνίου με έξι και Χατζής με πέντε συνέβαλαν από την πλευρά τους στο τελικό 70-48.

Mvp αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Μπόρσης με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Καλύτερος των "Εκδικητών"και πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Σωτήρης Αντωνίου με double double και 22 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε με την ταχύτητα του ο Πέτρος Νερομυλιώτης. Είχε 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : το επίδικο της νίκης καθορίστηκε σχετικά νωρίς με τον τραυματισμό του Βουράκη. Οι νικητές εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το μεγάλο τους ρόστερ και δεν ανυσήχησαν έκτοτε.