Για την 17η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 ο Μορφέας υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ τους Itah Jazz και έκανε το νταμπλ εναντίον τους μετά από μια ανφίρροπη αναμέτρηση που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην εκκίνηση. Με το τρίποντο του Αντύπα και τον Λιουδάκη προηγήθηκαν με 11-3 και καθώς από την άλλη πλευρά σκόραραν μόνο οι Σπανός (4) και Σταματάκης (με τρίποντο) πήραν κεφάλι στο παιχνίδι με 13-7 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Η διαφορά έφτασε και το +9 για τον Μορφέα στη συνέχεια καθώς Αντύπας (5) και Λιουδάκης (3) βρήκαν στόχο έξω από την περίμετρο. Ο Σπανός (11) έδειξε όμως την έφεση του στο σκοράρισμα για τους Jazz και με την τρίποντη βοήθεια του Κυριακίδη μείωσαν σε 25-21 στη μέση της διαδρομής.

Δεν άλλαξαν πολλά στην επανάληψη. Η αναμέτρηση είχε κλειστό χαρακτήρα με καμμιά ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει. Ο Μορφέας είδε τον Σ. Κρεουζη να σημειώνει έξι πόντους και τους Λιουδάκη, Αντύπα και Ν. Κρεούζη από ένα τρίποντα απέναντι στον εξαιρετικό Σπανό που με 14 πόντους κράτησε τους φιλοξενούμενους κοντά στο σκορ (42-37) στο τριαντάλεπτο.

Το τέταρτο δεκάλεπτο έκρυβε τις περισσότερες συγκινήσεις. Ο Μορφέας με σερί 7-0 και τον Λιουδάκη (8) έδειξε διάθεση να καθαρίσει την κατάσταση φτάνοντας στο +9μ όμως οι αντίπαλοι τους δεν κατέθεσαν τα όπλα. Με τον Κόκκινο να απαντά με 8 πόντους μείωσαν δύο φορές στο καλάθι. Η απάντηση όμως του Σ. Κρεουζή και οι βολές του Λιουδάκη έθεσαν τέλος στις φιλοδοξίες των Jazz, με τον Μορφέα να κατακτά το ροζ φύλλο μετά από έναν ολόκληρο γύρο με το τελικό 56-50 !

Mvp : Ο Κώστας Ρήγας με 6 πόντους, 22 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ Χρήστος Σπανός καταγράφοντας 32 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 5 κλεψίματα και 1 λάθος.

Παίκτης-Κλειδί:  Ο Γιώργος Λιουδάκης έχοντας 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική ευθεία.