Την πρώτη τους νίκη μετά από επτά αγώνες πέτυχαν το βράδυ της Κυριακής οι Baskethoopers όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Pioneers στο νέο κλειστό του Κορυδαλλό στο πλαίσιο της 17ης πράξης της South Division 2. Χρειάστηκαν γι αυτό τον έξτρα χρόνο της παράτασης και την καλή παρουσία κοντά στο καλάθι από τους Αδελφουλάκο και Ανδρίτσο !

Οι ομάδες συμβάδισαν από την εκκίνηση. Ο Πλακας (8π) σκόραρε με άνεση για τους γηπεδούχους , με τους Τσούπρο (5), Χαλκιά (4) και Ανδρίτσο να απαντούν από την άλλη πλευρά, για το ισόπαλο 14-14 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε η αναμέτρηση και στη συνέχεια. Καμιά ομάδα δεν κατάφερε να αποσπαστεί. Ο Πλακας (8) συνέχισε να φορτώνει με πόντους τον λογαριασμό του , ενώ οι αντίπαλοι του βρήκαν λύσεςι στη ρακέτα με τυος Ανδρίτσο (6) και Αδελφουλάκο (4), για να φτάσουμε στο ημίχρονο με τον δείκτη του σκορ να είναι στο 27-27.

Ο ρυθμός έπεσε μετά τη διακοπή και οι Pioneers το εκμεταλλεύτηκαν. Με τους Χατζηινγατίου και Χαραλαμπόπουλο να σημειώνουν από τέσσερις πόντους έκαστος προηγήθηκαν με +6, με τον Αδελφουλάκο να είναι ο μοναδικός που βρήκε στόχο για τους Hoopers. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 37-32.

Οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν και με σερί 6-0 με το ντουέτο Ανδρίτσου και Αδελφουλάκου (7 & 5 πόντοι αντίστοιχα) προσπέρασαν προσωρινά. Από δω και στο εξής το προβάδισμα άλλαζε συνεχόμενα, με τον Πλακα (4π) να είναι στη μέρα του. Ο Χατζηιγνατίου με φόλοου έκανε το 43-40, με τον Αδελφουλάκο να μειώνει αμέσως στον πόντο. Ο Καρράς είχε 1/2 βολές και ο Ανδρίτσος με δραματικό τρόπο , με τη μπάλα να αναπηδά 4-5 φορές στη στεφάνη ισοφάρισε σε νεκρό χρόνο στέλνοντας το ματς στην παράταση !

Εκεί οι Baskethoopers πεινούσαν περισσότερο. Ο Αδελφουλάκος με δύο καλάθια έκανε το 47-50, ο Χατζηιγνατίου ακολούθως είχε 1/3 βολές με τους Χαλκιά και Καπέτη να ευστοχούν σε μια βολή ο καθένας εξασφαλίζοντας το ροζ φύλλο για την ομάδα τους με το τελικό 48-52 !

MVP ποιός άλλος από τον Νίκο Ανδρίτσο ; Με double double και 18 πόντους, 32 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη κυριάρχησε παρέα με τον παίκτη κλείδι Φίλιππο Αδελφουλάκο (επίσης double figures με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 μπλοκ και 2 λάθη) στο ζωγραφιστό. 

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Άρης Πλακας με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 8 κλεψίματα , 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Σε ένα σκηνικό απόλυτης ισορροπίας οι νικητές ήταν πιο διψασμένοι αλλά και περισσότερο ψύχραιμοι στο τέλος !