Στην κορυφή του πρώτου γκρούπ της North Division 2 παρέμειναν οι Bandicoots ου φιλοξενήθηκαν το βράδυ της Κυριακής από τους Αιθέρες στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, μετά από μια αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε από τις αμυντικές διαθέσεις των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μετά το αρχικό 2-4 έτρεξαν σερί 10-0 με τους Ε. Τρύφο (4) αλλά και τους υπόλοιπους να μοιράζονται να προσθέτουν το λιθαράκι τους (Νικολετσόπουλος, Παντελάκης, Μαργέλος και Μ. Τρύφος από ένα καλάθι), για το 12-4 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν. Με τον Τσουκαλά να ηγείται με επτά πόντους και τον Παλατζίδη να προσθέτει τρεις ροκάνισαν τη διαφορά, αλλά ο Νικολετσόπουλος (4) κράτησε την πρωτοπορία για τους Αιθέρες με την ελάχιστη δυνατή τιμή (20-19) στο ημίχρονο.

Οι Αιθέρες έδειξαν διάθεση να αποσπαστούν μετά την ανάπαυλα όταν με τον Μ. Τρύφο (3) και το τρίποντο του Νικολετσόπουλου έφτασαν στο +6. Υπέστησαν όμως μπλακ άουτ και ένα 9-0 των αντιπάλων τους προεξέχοντος του Τσουκαλά (8π) τους έβαλε σε θέση οδηγού  (26-29) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι Bandicoots βρήκαν το καλό διάστημα που έψαχναν στην τέταρτη περίοδο. Με τον Αντωνίου να σκοράρει επτά και τον Τσουκαλά τέσσερις σιγά σιγά απέκτησαν διψήφια διαφορά καθώς οι κουρασμένοι Αιθέρες δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Η κόρνα της λήξης τους βρήκε νικητές με το τελικό 31-43.

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Ισίδωρος Τσουκαλάς έχοντας 22 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 5 λάθη !

Παίκτης κλειδί στο πλάι του ήταν ο Χάρης Αντωνίου με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Στάθης Τρύφος που μέτρησε 6 πόντους, 7 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε: το ξέσπασμα των νικητών στα τελευταία λεπτά ήταν αρκετό για να τους χαρίσει τη νίκη σε ένα κλειστό παιχνίδι.