Καταιγιστικοί οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ απέναντι στους AVENGERS καθώς επιβλήθηκαν με 57-77. 

Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Τζιρίτη αλλά οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ με τον Τσιβούλα να σκοράρει 6 πόντους, τον Κουμερτά 4 πόντους και τον Δημόπουλο 2 να κάνουν το 2-12. Ο Αναγνωστάκης με τρίποντο μείωσε ενώ ο ίδιος παίχτης έκανε το 7-12. Ο Σχοινάς σκόραρε αλλά νέο τρίποντο του Μαρίνου έφερε τη διαφορά στους 4. Στο σουτ του Κουμερτά απάντησε ο Τζιρίτης με έμμεσο τρίποντο. Οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ έκαναν το +7 με τους Κουμερτά και Δημόπουλου αλλά ο Αναγνωστάκης και πάλι με τρίποντο μείωσε στους 4.

Το 2ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι με τον Σχοινά να σημείωνει 7 πόντους και τον Κατσαρό πέρασαν μπροστά με 13. Οι Τζιρίτης και Βρεττός με τρίποντα μείωσαν αλλά και πάλι οι Σχοινάς και Κουμερτάς απάντησαν. Στο καλάθι του Τζιρίτη από κοντά άμεση ήταν η απάντηση του Δημόπουλου με τρίποντο για το 23-38 του ημιχρόνου.

Ο Τζιρίτης ήταν μόνιμη απειλή και μείωσε αλλά με τον Σχοινά έγινε το 25-43. Και πάλι ο Τζιρίτης σκόραρε αλλά ο Σιχλιμίρης που πέρασε για 1η φορά στο ματς σκόραρε τρίποντο. Ο Τσιβούλας με έμμεσο τρίποντο έκανε το +20 για να μειώσει ο Βρεττός με τρίποντο. Με 2/2 βολές του Κυριακίδη η διαφορά έπεσε κι άλλο αλλά με καλάθια του Κουμερτά και Τσιβούλα έγινε το 36-55.

Η πλάστιγγα έγερνε προς τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ. Ο Αναγνωστάκης με 4/4 βολές μείωσε. Ο Σιχλιμίρης σκόραρε τρίποντο αλλά ο Κυριακίδης απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Μαρίνος με 2/2 βολές μείωσε στους 17 ενώ ο ίδιος παίχτης με τρίποντο έκανε το 52-66 αλλά ο χρόνος δεν ήταν υπέρ τους. Ο Σιχλιμίρης ήταν καθοριστικός στο 4ο δεκάλεπτο καθώς σκόραρε 5 πόντους του για το 54-72. Ο Μαρίνος σκόραρε για 3 για να κλείσει το παιχνίδι με τρίποντο του Σχοινά.

MVP της αναμέτρησης ο Τσιβούλας με 16 πόντους και 23 ριμπάουντ.

για τους AVENGERS ο Τζιρίτης είχε 17 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ είχαν περισσότερες δυνάμεις, σκόραραν 28-56 δίποντα ενώ μάζεψαν και 51 ριμπάουντ.