Για τη 18η στροφή της South Division 2 οι Baskethoopers φιλοξένησαν το βράδυ της Κυριακής στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού τους πρωτοπόρους Shakers και τους προβλημάτισαν αρκούντως καθώς χρειάστηκε να ανεβάσουν πολύ την απόδοση τους στο τελευταίο δεκάλεπτο για να φύγουν με το "διπλό".

Το παιχνίδι ήταν ισορροπήμενο για τρία δεκάλεπτα. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το ρυθμό κια με τον Φ. Αδελφουλάκο (5) να δίνει λύσεις έμειναν κοντά στο σκορ μετά το αρχικό 7-13 (Τσιακτάνης 5, Χαρατσής 4) μειώνοντας σε 11-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να ξεφύγουν στη συνέχεια με τον Δημουλή να σκοράρει έξι πόντους. Ωστόσο τα μακρινά σουτ από τους Λάππα και Ν. Αδελφουλάκο (από 6π και δύο τρίποντα έκαστος) κράτησαν τους Hoopers , με το ημίχρονο να κλείνει στο 27-29.

Οι Shakers έφτασαν στο +10 μετά την ανάπαυλα με τους Δημουλή (5) και Κάτσα (4) όμως οι Baskethhoopers έδειξαν τσαγανό ! Με τον Ανδρίτσο να μαζεύει σα φυστίκια τα ριμπάουντ και τον Φ. Αδελφουλάκο (5π) να διατηρεί την επαφή του με το καλάθι μείωσαν ξανά στον πόντο. Ένα ακόμα τρίποντο του Δημουλή ωστόσο διαμόρφωσε το 36-42 στο τριαντάλεπτο.

Κι ενώ περιμέναμε ντέρμπυ ως το τέλος οι Shakers έδειξαν το ταλέντο τους στα τελευταία δέκα λεπτά. Με τον Χαρατσή (6) να τρέχει σε κάθε ευκαιρία και τους Δημολυή και Τσιακτάνη να σκοράρουν από τα 6.75 αλλά κυρίως με πολύ αποτελεσματική άμυνα έτρεξαν ένα 13-0 και καθάρισαν τη μπογάδα απένατι στους κουρασμένους Ηoopers, κατακτώντας το ροζ φύλλο με το τελικό 39-55 !

MVP με double double αναδείχθηκε ο Θανάσης Τσιακτάνης. Είχε 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Νίκος Ανδρίτσος με 6 πόντους, 24 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε με τα σουτ του ο Ιάσονας Δημουλής που μέτρησε 16 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν τις δυνάμεις να φορτσάρουν στο τέλος και να βρουν ρυθμό !