Το απόγευμα της Κυριακής οι Glory Road φιλοξένησαν τους Cobra Kai με τους πρώτους να παίρνουν την δωδέκατη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε καλά και για τις δυο ομάδες καθώς ήταν αρκετά εύστοχες, με το σκορ να διαμορφώνεται 12-10. Για τους γηπεδούχους ο Τσανάκας πέτυχε (5) πόντους μαζεύοντας και 3 ριμπάουντ και (4) ο Σεϊμένης, για τους Cobra Kai ο Ρηγόπουλος σκόραρε (6) με δυο τρίποντα.

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους γηπεδούχους να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με σερί 19-3 στο 12΄, μέχρι και με 18 πόντους και ο πίνακας έδειχνε 39-18. Για τους φιλοξενούμενους ο Ρηγόπουλος πέτυχε (3) και οι Μανσούρ και Δαμανάκης από (2), για τους Glory Road ο Σεϊμένης σκόραρε (12) και (10) ο Σιφναίος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και το σκορ διαμορφώθηκε 62-35. Οι γηπεδούχοι με τον Χαμντάν Σ. (7) και ένα τρίποντο και τον Ακαρέπη (6) με δυο τρίποντες βόμβες, για τους παίχτες των Cobra Kai ο Δαμανάκης σκόραρε 4 πόντους και οι Μανσούρ και Ρηγόπουλος πέτυχαν από (3).

Στη τέταρτη περίοδο χαλάρωσαν οι άμυνες και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ δίχως επιτυχία με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 80-59. Ο Ταγκούλης πέτυχε 9 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο και ο Ρηγόπουλος πέτυχε (8) πόντους για τους Cobra Kai, ενώ για τους Glory Road ο Σεϊμένης πέτυχε (8) και οι γηπεδούχοι πήραν την 12η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Γιάννης Σεϊμένης ο οποίος σκόραρε 24 πόντους, μοίρασε 1 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα με 19 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους και 6 ριμπάουντ με 21 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Γιάννης Τσανάκας με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 19 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στη δεύτερη περίοδο, όπου οι νικητές πήραν διαφορά και δεν κοίταξαν πίσω.