Για τη 18η στροφή της East Division 2 το Σαββατόβραδο στην Καισαριανή οι μόλις πέντε διαθέσιμοι Hoopfellas φιλοξένησαν τους Legacy BC με τους δεύτερους να κατακτούν τη 13η νίκη τους με άνεση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εντυπωσιακοί από την εκκίνηση. Με 19-0 με τον Ολύμπιο (13π) σε μεγάλα κέφια και τον Κ. Γεωργιάδη (6) να σιγοντάρει από τα 6.75 επρτρ ψαν μόλις τέσσερις πόντους (Κελέτσης & Κατσούλης οι σκόρερ) από την άλλη πλευρά, για το 4-21 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Fellas μείωσαν προσωρινά με τον Αργυριάδη (5π) και τον Fang(3) όμως οι μηχανές των Legacy πήραν εκ νέου μπρος . Βασαμανίδης , Ολύμπιος ( από έξι) και Δούκας (5) επέκτειναν τη διαφορά ως το 14-44 στο ημίχρονο.

Παρόμοια εικόνα είχαμε και στην επανάληψη με την αναμέτρηση να έχει ελεύθερο μπάσκετ . Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Αργυριάδη (5) ενώ στην αντίπερα όχθη Δούκας (7) και Κ. Γεωργιάδης (6) διεύρυναν την απόσταση ως το 24-61 στο τριαντάλεπτο.

Διαδικαστικό ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο. Οι Legacy με τους Ολύμπιο (6) και Κ. Γεωργιάδη (5) έφτασαν με άνεση στο ροζ φύλλο με το ευρύ τελικό 31-76.

Μvp με double double αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Ολύμπιος. Είχε 27 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 μπλοκ και δύο λάθη. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Σταύρος Κατσούλης έχοντας 8 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Κώστας Γεωργιάδης που μετρησε 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα λάθος.

Η ποιότητα των νικητών έκανε τη διαφορά από τα πρώτα λεπτά.