Για την 18η στροφή της East Division 2 οι LA Slippers υποδέχτηκαν το Σαββάτο τους Los Tromos στην Καισαριανή και παίζοντας εξαιρετικά σε άμυνα κι επίθεση στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης πήραν το ροζ φύλλο !

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Με τον Μπαζούλα (7) και τον Π. Τηγάνη (5) αλλά και το τρίποντο του Αργυρούδη πήραν τα ηνία του αγώνα με 2-10. Οι αντίπαλοι τους σκόραραν κυρίως με τον Δρακόπουλο (6) και ισοφάρισαν όμως τον τελευταίο λόγο για το πρώτο δεκάλεπτο τον είχαν οι Los Τromos που προηγήθηκαν με 11-16. 

Στη συνέχεια ο χαμηλός ρυθμός δούλεψε καλά για τους Los Tromos. Ο Κυπραίος ήταν δραστήριος με πέντε πόντους, όμως οι γηπεδούχοι με το τρίποντο του Μεσεδάκη και τον Μηλιώνη (3) πλησίασαν στον πόντο, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 21-23.

Οι Slippers πάτησαν το γκάζι μετά την ανάπαυλα. Αρχικά με επιμέρους 12-3 με τον Μηλιώνη (8) να σκοράρει από μακριά και τους Μεσεδάκη και Γεωργιάδη (από 4) να ακολουθούν έπαιξαν εξαιρετική άμυνα επιτρέποντας μόλις πέντε πόντους (Π. Τηγάνης και Παναγιωτόπουλος από δύο) και ακέκτησαν διψήφια απόσταση (42-28) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Slippers ξεγλύστρησαν οριστικά και αμετάκλητα. Με σερί 11-0 με τον Ράφτη να κάνει πράγματα και θαύματα με 16 πόντους εκτόξευσαν τη διαφορά και παρά την προσπάθεια των Π. Τηγάνη (6), Κυπραίου και Ν., Τηγάνη (από 5) από την αντίπερα όχθη επικράτησαν με άνεση με το τελικό 62-44 !

MVP: Ο Θεοχάρης Γεωργιάδης με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 4 κλεψίματα. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Χρηστάκης Ράφτης που είχε 18 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Από τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Παύλος Τηγάνης μετρώντας 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 6 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές  ανέβασαν στροφές μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά κι έφτασαν άνετα στη νίκη !