Το βράδυ της Παρασκευής οι Gin Supertonics φιλοξενήθηκαν από τον Μορφέα με τους πρώτους να παίρνουν την ενδέκατη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε πολύ καλά για τους φιλοξενούμενους καθώς πήραν κεφάλι στο σκορ με σερί 0-10, στα τελευταία δυο λεπτά του δεκαλέπτου, με το σκορ να  διαμορφώνεται 10-18. Για τους γηπεδούχους ο Λιουδάκης πέτυχε (8) πόντους και (2) ο Ανδρικόπουλος, για τους Gin Supertonics τα ξαδέρφια Πολύζου Γιώργος και Φίλιππος σκόραραν από (9).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε καλές άμυνες και από τις δυο ομάδες αλλά και αστοχία το οποίο οδήγησε το δεύτερο δεκάλεπτο να λήξει με επιμέρους σκορ 1-6 και ο πίνακας έδειχνε 11-24. Για τους Gin Supertonics ο Καλύβης, οι Γιώργος και Φίλιππος Πολύζος πέτυχαν από ένα δίποντο, για τον Μορφέα ο Ρήγας ευστόχησε σε μια βολή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν από το εκεί που είχαν αφήσει στο πρώτο δεκάλεπτο και ξανά με ένα μικρό σερί 0-9 στο 28΄ ανέβασαν την διαφορά στο +18 20-38. Οι φιλοξενούμενοι με τον Πολύζο Γ. να σκοράρει (8) και τον Πολύζο Φ. (5), για τους παίχτες του Μορφέα ο Λιουδάκης πρόσθεσε (5) στο παλμαρέ του και οι Κρεούσης και Ρήγας είχαν από (2).

Στη τέταρτη περίοδο χαλάρωσαν οι άμυνες και οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι και κέρδισαν το επιμέρους σκορ με 14-8 αλλά όπως αποδείχτηκε δεν ήταν αρκετό για να γυρίσουν το παιχνίδι. Ο Νάτσης πέτυχε (5) πόντους, ο Λιουδάκης (4) και οι Κρεούσης και Αντύπας από (2), ενώ για τους Gin Supertonics ο Στάμου σκόραρε (5), ο Πολύζος Φίλιππος (3) και ο Μωραΐτης (1) με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 34-48 και οι φιλοξενούμενοι να παίρνουν την ενδέκατη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Φίλιππος Πολύζος ο οποίος σκόραρε 19 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα με 24 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Κώστας Ρήγας, ο οποίος πέτυχε 3 πόντους και 13 ριμπάουντ με 12 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Γιώργος Πολύζος με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 19 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στη τρίτη περίοδο, όπου οι νικητές πήραν διαφορά και δεν κοίταξαν πίσω.