Μαφιόζικη η κορυφή στον G2 του Βορρά!!!   

Ντερμπάρα ανάμεσα στους LaMafia και PeopleCafe είχαμε το Σάββατο στο ΟΑΚΑ με τους πρώτους να παίρνουν σπουδαία νίκη αγκαλιάζοντας την κορυφή του ομίλου. Καθώς 4 αγωνιστικές πριν το τέλος έχουν απόσταση από τους διώκτες τους 3 νίκες.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με ανατροπές και φινάλε για γερά νεύρα. Η αρχή βρήκε τους πέντε Μαφιόζους να μπαίνουν καλύτερα και με όπλο το εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό από Κατσούδα και πόντους του Χαραλαμπίδη να κλείνουν στο 12-15 το δεκάλεπτο.

Με τους PeopleCafe  όμως να βρίσκουν τις λύσεις και με καλή άμυνα στην δεύτερη περίοδο περιόρισαν τα όπλα των αντιπάλων, απαντώντας με τον Μυλωνά και τα τρίποντα του Γεωργίου για να κλείσουν το ημίχρονο στο +2 και το 27-25.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για την ομάδα του Καρτσιμαδάκη που είδε τον Μαρούλη να βάζει και αυτό το λιθαράκι του, μαζί με Μυλωνά και Γεωργίου, για να ανοίξει η διαφορά στο +13 στο 25ο λεπτό. Ήταν και το σημείο που ένα ταιμ αουτ άλλαξε τελείως την ροή του αγώνα. Ένα επιμέρους σκορ 15-2 από το 25ο μέχρι το 33ο με την τετράδα Χαρίτος, Μαρδάκης, Κατσούδας και Λάζος να κυριαρχούν και στην ρακέτα και στον αιφνιδιασμό, έφερα τα πάντα τούμπα στο ματς. Η συνέχεια ήταν μια μάχη σώμα με σώμα με τις ομάδες να τα δίνουν όλα για την μπάλα και κάθε καλάθι να μετράει διπλά. Στο τέλος του ματς οι Μαφιόζοι ήταν πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν να πάρουν την μεγάλη νίκη, που τους εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την κορυφή, με το τελικό 61-63.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Κατσούδας που τελείωσε με 16π. μοίρασε 7 ασιστ μάζεψε και 7(5-2) ριμπάουντ έκανε και 4 κλεψίματα με 16eff. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μαρούλης με double double καθώς είχε 14 πόντους 10(6-4) ριμπάουντ και 1 τάπα με 17eff.

Παίκτης-κλειδί  ο Μαρδάκης που έκανε double double με 12 πόντους 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο συμπλήρωσε άριστα τον Κατσούδα.

Το ματς κρίθηκε: θα πω στην άρνηση των Μαφιόζων να χάσουν. Στις περισσότερες επιθετικές λύσεις αν και μόλις 6 άτομα, είχαν τους 4 διψήφιους. Κατάφεραν να κάμψουν τους ανταγωνιστικούς PeopleCafe.