Για τη 18η αγωνιστική της West Division 2 οι Sallas Mavericks αντιμετώπισαν το βράδυ της Πέμπτης στο Ίλιον τους Indiana Pagers, με τους δεύτερους να επικρατούν στο τελευταίο σουτ σε μια αναμέτρηση που δεν ήταν για ..καρδιακούς !

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Με άμυνα από ατσάλι δέχτηκαν μόλις δύο τρίποντα από τον Αρβανιτάκη και με την ενέργεια των Βλαχογιάννη (5) και Στιβακτάκη (4) προηγήθηκαν με 6-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Τα τρίποντα ήταν το όπλο των γηπεδούχων στη συνέχεια στην προσπάθεια τους να μειώσουν το σκορ. Με τον Αρβανιτάκη να εκπυρσοκροτεί τρεις φορές και τον Γκούβα μία από τα 6.75 μίκρυναν την απόσταση παρά τις προσπάθειες των Κανελλόπουλου και Αδαμόπουλου (από 3π) με τους Pagers ωστόσο να κρατούν το προβάδισμα με 22-25 στη μέση της διαδρομής.

Μετά τη διακοπή το ματς είχε δύο όψεις. Αρχικά οι Ιndiana έφτασαν στο +10 με τις λύσεις που έδινε ο Καρασούλος (8π). Ωστόσο ένα 7-0 των αντιπάλων τους με τον κόουτς Τσουκάτο (6) και τον Κρεμαστά (4) τους έφερε σε απόσταση αναπνοής (40-41) στο τριαντάλεπτο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε ντέρμπυ ολκής ! Οι μεν φιλοξενούμενοι είχαν αρκετούς πρωταγωνιστές (Στιβακτάκης 6, Βλαχογιάννης, Δερβεντζής από 4, Καρασούλος 3), ωστόσο ο Αρβανιτάκης έδινε το δικό του σόου έξω από την περίμετρο, με 12 πόντους και τρία τρίποντα. Ο Χριστοδούλου έβαλε τους Mavericks μπροστά με 56-55, ο Καρασούλος ισοφάρισε με 1/2 βολές και μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες και βολές ήρθε ο Στιβακτάκης σαν από μηχανής θεός , με ένα γλυκό jumper από τα τέσσερα μέτρα να γράψει 4" πριν το τέλος το 56-58 χαρίζοντας στους Indiana Pagers το ροζ φύλλο !

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Γιώργος Καρασούλος έχοντας 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο bomber Στέφανος Αρβανιτάκης με double double και 30 πόντους (9/19 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 5 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής Κώστας Στιβακτάκης καταγράφοντας 10 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε :  Σε μια αναμέτρηση που έγερνε πότε από τη μια πλευρά και πότε από την άλλη οι νικητές επικράτησαν στο νήμα !