Για την 18η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 οι Tesseract υποδέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ τους Athenian Warriors και με τον Γεωργακόπουλο να οργιάζει στο παρκέ τους επικράτησαν μετά από μια αδυσώπητη 45λεπτη μάχη !

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη εκκίνηση, με τους Λούβαρη (8) και Κατσανάκη (4) να ηγούνται. Παράλληλα η άμυνα τους δούλεψε καλά απέναντι στους Φιορεντίνο (4) και Γεωργακόπουλο (3) για να προηγηθούν με 9-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι ανέκαμωαν και ισοφάρισαν με τον Γεωργακόπουλο να βάζει μπρος τις μηχανές με 14 πόντους, ωστόσο οι Λούβαρης, Απέργης (από 5π) και ο Νανούσης (4) με σερί 8-0 κράτησαν την πρωτοπορία με 29-34 για τους Πολεμιστές στο ημίχρονο.

Το ντέρμπυ κράτησε καλά και μετά την ανάπαυλα. Ο Γεωργακόπουλος συνέχισε να πολυβολεί σημειώνοντας 10 πόντους παρέα με τους Διαθεσόπουλο (4) και το τρίποντο του Ψωμά για τους Tesseract, όμως βρήκε απέναντι του τον Κατσανάκη (10 επίσης πόντοι) και τον Νανούση, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 47-51 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο είχαμε μάχη πόντο πόντο καθώς ο ρυθμός έπεσε. Οι ασπρόμαυροι με τους Γεωργακόπουλο (5) και Ψωμά (4) έκαναν ένα επιμέρους 10-2 για να προσπεράσουν με 57-53 όμως ο Χατιλλάρι με τους Κομνηνό και Απέργη έκαναν το 57-57 που δεν άλλαξε καθώς ο Γεωργακόπουλος αστόχησε σε δυό βολές λίγο πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης.

Έτσι οδηγηθήκαμε στο έξτρα πεντάλεπτο, όπου ο Διαθεσόπουλος με τον Γεωργακόπουλο και τον Λεούση έκαναν το 65-60. Κι ενώ όλα έδειχναν Tesseract ο Λούβαρης με 4 σερί πόντους έφερε το ματς στον πόντο αλλά ήταν και ο μοιραίος για τους Athenian Warriors καθώς αστόχησε σε lay up 4" πριν το τέλος της παράτασης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το δίποντο με 65-64 !

MVP ποιός άλλος από τον Μάρκο Γεωργακόπουλο ; Έκανε ένα μεγαλοπρεπές double double με 34 πόντους (5/11τρίποντα), 18 ριμπάουντ έχοντας και 1 κλέψιμο, 6 μπλοκ και 4 λάθη ! Από τους ηττημένους ξεχώρισε επίσης με double figures ο Κομνηνός Λούβαρης με 22 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 6 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε με πολύ δουλειά ο Γιώργος Βουδούρης που μέτρησε 6 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασιστ , 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στην παραπάνω ενέργεια που εμφάνισαν οι νικητές στην παράταση.