Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της West Division 2 οι The Beefs αντιμετώπισαν στο ντέρμπυ κορυφής του ομίλου τους Αναλώσιμους και μετά από σπουδαία μάχη ζευγάρωσαν τις επιτυχίες απέναντι τους παιρνόντας ξανά πρώτοι !

Σε full speed mode ξεκίνησε η αναμέτρηση αμφότερα ! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθώς με όπλομ την ευστοχία τους από μακρινή απόσταση (Παπανικολάου 8, Κάρμας 5, Κυπριανός και Κωνσταντίνου από 3) προγήθηκαν με 15-5. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο ανέκαμψαν χάρη στους Χρονόπουλο (6) και Αντωνιάδη (5) μειώνοντας σε 21-17 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια οι Αναλώσιμοι ισορρόπησαν και προσπέρασαν προσωρινά με την καθοδήγηση του Ανδρόνικου (5) και τη σταθερή παρουσία στο ζωγραφιστό του Χρονόπουλου. Ωστόσο τα "Βοδινά" με τους Παπανικολάου και Κυπριανό έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 33-31.

Κονσέρτο για πολυβόλα ήταν η αναμέτρηση μετά την ανάπαυλα. Κάρμας (9π και τρία τρίποντα), Παπανικολάου (5), Κοντογιάννης και Λυκογιάννης από τη μία , απέναντι στον Ντούγια (12π με 4 τρίποντα) συνέθεσαν ένα μοναδικό θέαμα με αλλεπάλληλες ριπές από τα 6.75 ! Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν αλλά οι Beefs μπήκαν μπροστά με 57-51 στο τριαντάλεπτο.

Κι εκεί που αναμέναμε σκληρή μάχη ως το τέλος οι γηπεδούχοι ξεκαθάρισαν τα πράγματα στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Ένα σερί 10-0 με τον "παππού" (9π) πρωταγωνιστή και τους Κυπριανό και Nioniovic συμπαραστάτες τους έφερε στο +16. Από την αντίπερα όχθη ανταποκρίθηκαν μόνο οι Χρονόπουλος (6) και Αντωνιάδης (4) κι αυτό δίχως να μικρύνει η απόσταση, με τους Beefs να κατακτούν δίκαια το ροζ φύλλο με το τελικό 77-63 !

Mvp του αγώνα με double double ήταν ο Γιάννης Κάρμας ! Είχε 14 πόντους, 11 ριμπάουντ και 2 ασιστ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Χρονόπουλος με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και ένα κλέψιμο.

Key player: Ήταν ο Α. Παπανικολάου με 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 μπλοκ κι ένα λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο ξέσπασμα των νικητών στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου.