Οι The Margi επικράτησαν 71-41 των Unbroken σε αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική στον όμιλο East της Division 2. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη 10η συνεχόμενη νίκη τους κι ανέβηκαν στο 12-4. Μάλιστα, με το +30 πήραν και μια άτυπη εκδίκηση για την ήττα τους στον πρώτο γύρο, η οποία είχε έρθει με 22 πόντους διαφορά (57-79). Οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, δεν μπόρεσαν να βάλουν τέλος στην… κατηφόρα, καθώς γνώρισαν την πέμπτη διαδοχική ήττα τους, με αποτέλεσμα να πέσουν στο 8-7. 

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν άκρως ανταγωνιστικό, αλλά στη συνέχεια η άμυνα των The Margi δημιούργησε προβλήματα στους αντιπάλους τους. Με σερί 12-0 οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 24-14 (16’), αλλά θα μπορούσαν να είχαν πολύ μεγαλύτερο προβάδισμα, αν αναλογιστεί κάποιος ότι οι Unbroken έμειναν για σχεδόν 7 λεπτά δίχως πόντο!

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι με πρωτοστάτη τον Ριζά έδειξαν σημάδια αντίδρασης και πλησίασαν στο -4 (27-23 στο 19’), αλλά δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πίεση που τους άσκησαν οι αντίπαλο τους, οι οποίοι «έτρεξαν» σερί 10-0 και ξέφυγαν εκ νέου με διψήφια διαφορά, για να βρεθούν για πρώτη φορά στο +16 (46-30 στο 27’). 

Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε επιστροφή για τους «πράσινους», οι οποίοι είδαν τους The Margi να σκοράρουν 17 αναπάντητους πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο! Οι τυπικά γηπεδούχοι μετέτρεψαν το 49-33 σε 66-33, με τους Unbroken να σκοράρουν τους πρώτους πόντους τους στην τελευταία περίοδο, 3’55’’ πριν το φινάλε του αγώνα.

Player of the Game: Ο Αλέξανδρος Κριμπούρας έκανε σχεδόν τα πάντα στο παρκέ, τόσο στο εκτελεστικό, όσο και στο οργανωτικό κομμάτι, ενώ πρωτοστάτησε και στην άμυνα. Συγκεκριμένα, τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους (8/10 σουτ), 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Παίκτης «κλειδί» ο Σπύρος Τουρκαντώνης, ο οποίος αποτέλεσε άξιο συμπαραστάτη του Κριμπούρα, πραγματοποιώντας κι αυτός «γεμάτη» εμφάνιση. Μέτρησε 18 πόντους με 8/11 σουτ, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο.  

Που κρίθηκε: Στην τρομερή άμυνα που έπαιξαν οι The Margi, οι οποίοι κατά διαστήματα «έπνιξαν» τους Unbroken με την πίεση τους. Μέσα από αυτό βρήκαν ρυθμό και στην επίθεση, σημειώνοντας «εύκολους» πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ «τιμώρησαν» την αργή τρανζίσιον άμυνα των αντιπάλων τους.