Βράδυ Δευτέρας στο ΟΑΚΑ και οι Tragics φιλοξένησαν τους Halligators για την 18η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 και μετά από μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου πήραν μια γλυκιά ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου !

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις ορέξεις τους ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο. Με μπροστάρηδες τους Αβαράκη (11) και Κομιανό (10) πέτυχαν πέντε τρίποντα παίρνοντας τα ηνία της αναμέτρησης. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν βάζοντας τη μπάλα στο ζωγραφιστό με τον Σακελλαράκη (9π) και τον Μεταξά (6) μειώνοντας σε 22-19 προτού ο Αβαράκης κάνει το 25-19 στο κλείσιμο του.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παρέλαβε ο Γκόρος (10π) μαζί με τον Κομιανό (6) φτάνοντας τη διαφορά ως το +9. Για τους Αλιγάτορες ο Αθανασίαδης ήταν δραστήριος με εννέα πόντους κρατώντας τους σχετικά κοντά στο ημίχρονο (43-35).

Μετά την ανάπαυλα, οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν την απόδοση τους. Με ένα γρήγορο 8-0 ισορρόπησαν όμως οι Tragics απάντησαν με ένα 10-2 με τα τρίποντα των Αβαράκη, Γκόρου και Χριστακίδη. Τον τεελυταίο όμως λόγο τον είχανοι φιλοξενούμενοι που με επιμέρους 3-11 και τους Τζώρτζη (8), Σιμόπουλο (5) και Σακελλαράκη (3) ισοφάρισαν εκ νέου σε 56-56 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι Τραγικοί ωστόσο δεν αμέλησαν. Μπήκαν με φουλ διάθεση στην τελική ευθεία καθώς με ένα 8-0 αποσπάστηκαν με την τριπλέτα Γκόρου (9), Αβαράκη (7) και του καπιτάνο Ντάσιου (4) καθάρισαν την κατάσταση. Καθώς από την αντίπερα όχθη μόνο ο Μεταξάς (7π) αντέδρασε έφτασαν σε διψήφια διαφορά κατακτώντας τους δύο πολύτιμους βαθμούς με το τελικό 76-65 !

Mvp : O Σεβαστιανός Αβαράκης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 23 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Δημήτρης Μεταξάς που είχε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα , 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Παίκτης Κλειδί: Ο Σταμάτη Κομιανός που μέτρησε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Την μαγική τριπλέτα συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γκόρος με 22 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 6 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν την απόδοση τους στο κρίσιμο τελευταίο διάστημα διασφαλίζοντας το ροζ φύλλο !