Τρίτη βράδυ για τον αγώνα μεταξύ των Tune Squad BC και Tσακορούκουνες στο Μελισσηνός, η oμάδα των Τσακορούκουνων παρουσίασε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που διήρκεσε όλο τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν να τρέχουν από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς, κερδίζοντας εύκολα με σκορ 58-87 επί των Tune Squad.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, αφού από τα πρώτα λεπτά δεν άφησαν τους μαύρους να πάρουν ανάσα με το επιβλητικό τους μπάσκετ, τις σφιχτές τους άμυνες και τις κόντρα αντεπιθέσεις τόσο του Κουλέντη όσο και του Αρτινού, κάνοντας το εντυπωσιακό σερί 16-29. Από την άλλη μεριά οι Tune δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν καθόλου στον ρυθμό των κίτρινων, σκοράροντας ναι μεν 16 πόντους, αλλά από την αρχή βρισκόντουσαν στο πλην 13. 

Αρχή δευτέρου δεκαλέπτου και η εικόνα άλλαξε για τα καλά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με γρήγορες επιθέσεις και με κυρίους πυλώνες τον Πιτσούνη και Κουφόπουλο προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά. Οι Τσακορούκουνες τα βρήκαν σκούρα, αλλα κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στην πίεση των Tune πυροβολώντας ανελλιπώς απο τα 6.75. Λήξη πρώτου ημιχρόνου 33-44

 Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι κίτρινοι κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, αφού με την πλειοψηφία της ομάδας να σκοράρει ακατάπαυστα, διεύρυναν περισσότερο τη διαφορά. Το σκορ μετά το τέλος της τρίτης περιόδου είχε διαμορφωθεί σε 47-71.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν σκορ, έκλεισαν περισσότερο την άμυνα τους και επικράτησαν δίκαια 58-87.

Mvp : O Βαγγέλης Κουλέντης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 2 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 ασίστ 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Αθανάσιος Κουφόπουλος που είχε 21 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κοψίματα.

Παίκτης Κλειδί: Ο Ευστάθιος Αρτινός που μέτρησε 26 πόντους, 5 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καταπληκτικοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα,  διασφαλίζοντας το ροζ φύλλο !