Freaks έτοιμοι για playoff!!

Ένας Θάνος δεν έφερε την άνοιξη για τους TuneSquad στο ντέρμπι για την 8η θέση απέναντι στους BasketballFreaks. Οι Freaks πήραν το ντέρμπι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα για την οχτάδα αφού έβαλαν 2 νίκες κάτω τους αντιπάλους τους.

Οι ομάδες είχαν διαφορετική προσέγγιση στον αγώνα με τους μεν Freaks να χτυπάνε μέσα στο καλάθι με τους Ευαγγέλου και Ντίνα, έχοντας και οι δύο double double. Ενώ οι Tune είχαν την μακρινή απειλή από τον Θάνο τον Τσαντζαλή και μικρή βοήθεια από τον Παπαδάτο, αλλά τίποτα παραπάνω με αποτέλεσμα στο τέλος να φύγουν ηττημένοι.

Ο αγώνας ήταν τελείως μοιρασμένος καθώς κάθε ομάδα είχε από ένα δεκάλεπτο, με τους Freaks να παίρνουν το κεφάλι στο σκορ μετά τα πρώτα δέκα λεπτά με 8-16, χάρη στην άμυνά τους και στις λύσεις μέσα στην ρακέτα. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν τελείως ισορροπημένο με το σκορ να κλείνει στο 9-9, με αποτέλεσμα το ημίχρονο μας δείχνει την κυριαρχία των Freaks με 17-25.

Για να έρθει το τρίτο δεκάλεπτο να ανατρέψει τα δεδομένα του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Τσαντζαλής πήρε το όπλο του και έβαλε τα σουτ από μακριά φέρνοντας το παιχνίδι στο τρίποντο και το 32-35. Το ματς πλέον ήταν ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο. Στην οποία και είδαμε τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Με το σκορ να μένει στο 9-9 και με τους Freaks να είναι ψύχραιμοι και να φτάνουν στην νίκη, παρότι άφησαν στην τελευταία επίθεση τον Θάνο να σουτάρει από τα 10 μέτρα αλλά την μπάλα να βρίσκει στο σίδερο, με τους ίδιους να απολαμβάνουν την πολύτιμη νίκη για μια θέση στα playoff και τους ηττημένους να ζητάνε πολλά στις τελευταίες αγωνιστικές.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Ντίνας που τελείωσε με 9π. μοίρασε 3 ασιστ μάζεψε και 17(12-5) ολόκληρα ριμπάουντ έκανε και 1 τάπα με 25eff. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Θανάσης με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ 1 ασιστ και 3 κλεψίματα με 22eff.

Παίκτης-κλειδί  ο Ευαγγέλου που έκανε double double με 13 πόντους 15 ριμπάουντ, 1 ασιστ , 1 κλέψιμο και 1 τάπα συμπλήρωσε άριστα τον Ντίνα.

Το ματς κρίθηκε: στην υπεροχή που είχαν μέσα στην ρακέτα οι Freaks τελείωσαν με τα διπλάσια ριμπάουντ 50 έναντι 25 των αντιπάλων και κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλο αγώνα.