Δεν γινόταν να μην κερδίσουν οι THE BEEFS ημέρα Τσικνοπέμπτης και το κατάφεραν απέναντι στα ΜΑΧΙΜΙΑ με το επιβλητικό 68-93.

Ο Νερομυλιώτης Μ. σκόραρε αρχικά για να ισοφαρίσει ο Κωνσταντίνου από κοντά. Με τρίποντο του Μπόρση πέρασαν ξανά μπροστά αλλά η ανατροπή ήρθε και πάλι από τον Κωνσταντίνου. Με τον Μπόρση να σκοράρει κατά ριπάς έγινε το 12-6 για τα ΜΑΧΙΜΙΑ. Μάλιστα ο Ζώινας έκανε το 14-8. Οι φιλοξενούμενοι όμως γύρισαν τον διακόπτη και με τον εκπληκτικό Σταύρου που είχε 8 πόντους και τον Παπανικολάου με  4 ήρθε η ανατροπή. Ο Μπόρσης με νέο τρίποντο μείωσε στο τέλος στους 3.

Ο ίδιος παίχτης ισοφάρισε στην αρχή της 2ης περιόδου. Ο Διονυσόπουλος όμως με τρίποντα του και ο Κωνσταντίνου και Σταύρου στον αιφνιδιασμό έκαναν το 22-30. Ο Μπόρσης σκόραρε άλλο ένα τρίποντο ενώ ο Νερομυλιώτης Μ έκανε το 27-32. Με τρίποντο του Παπανικολάου όμως και καλάθι του Κωνσταντίνου έγινε το +11. Μάλιστα με τρίποντα των Σταύρου και Παπακωνσταντίνου η διαφορά έφτασε στους 17.

Ο Μπόρσης με τρίποντο και ο Καραλής από κοντά κατάφεραν να μειώσουν αλλά νέα τρίποντα των Διονυσόπουλου και Παπακωνσταντίνου έφεραν ξανά τη διαφορά στους 20. Ο Παπανικολάου πήρε την σκυτάλη και με 2 απανωτά τρίποντα έκανε το 36-60. Ο Καραλής με 4 πόντους του μείωσε αλλά οι BEEFS ήταν ασταμάτητοι. Ο Σταύρου με τρίποντο και ο Κωνσταντίνου από κοντά έφτασαν τη διαφορά στους 27. Ο Μπόρσης κατάφερε να σκοράρει άλλα 2 τρίποντα αλλά δεν ήταν αρκετά καθώς ο Κωνσταντίνου απάντησε με έμμεσο τρίποντο για το 48-72.

Το παιχνίδι είχε ήδη σχεδόν νικητή. Ο Λαμπριανίδης σκόραρε ένα τρίποντο αλλά ο Κωνσταντίνου με 4 πόντους και ο Παπανικολάου αύξησαν κι άλλο τη διαφορά. Ο Μπόρσης έβαλε ένα ακόμα τρίποντο αλλά ο Κωνσταντίνου ήταν ασταμάτητος και έκανε το 54-82. Ο Μπόρσης με 5 πόντους μείωσε ξανά ενώ ο Βλάχος και ο Μπόρσης με νέο τρίποντο μείωσαν στους 20. Ο Παπακωνσταντίνου με σουτ 2 και 3ων πόντων έγραψε το τελικό 68-93.

MVP της αναμέτρησης ο Κωνσταντίνου με 27 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Ο Μπόρσης είχε 38 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι BEEFS ήταν σε φανταστικοί βραδιά και έδειξαν την ανωτερότητα τους.