Τη ρεβάνς αλλά και τη διαφορά πήραν το βράδυ του Σαββάτου στην Κασαριανή οι Los Tromos όπου και φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της East Division 2 από τους Unbroken , καθώς κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό χάρη στη μοναδική εμφάνιση του Τηγάνη που ελέω αποκριάς ντύθηκε Σούπερμαν !

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο λεπτό τα ηνία της αναμέτρησης. Με την καλαθομηχανή του Τηγάνη να παίρνει μπρος με 8 πόντους και το τρίποντο του Γιαννακόπουλου προηγήθηκαν με 3-11. Από την άλλη πλευρά ο Βεργόπουλος είχε τρεις πόντους , με το αποτέλεσμα να είναι στο 9-17 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Los Tromos διεύρυναν την απόσταση στη συνέχεια. Με τον Τηγάνη να δείχνει ανίκητος πετυχαίνοντας 12 πόντους έφτασαν στο +13 το οποίο και διατήρησαν παρά τις προσπάθειες των Μπακογιάννη (6) και Νικολακόπουλου (4) για τους γηπεδούχους, φτάνοντας στη μέση της διαδρομής με το σκορ στο 21-34.

Μετά την ανάπαυλα ο αγώνας ήταν υπόθεση του Τηγάνη ! Με 15 πόντους και την συμπαράσταση του Γιαννακόπουλου (6π) απογείωσε τη διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους, ενώ οι Unbroken απαντούσαν περιστασιακά με τους Νικολακόπουλου (5) και Ευσταθιάδη (4), για το 35-58 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. το second unit των φιλοξενούμενων ανέλαβε δράση (ρογκοτής 5, αμπάτης & Γιαννακόπουλος από 4, Κυπραίος 3), ενώ οι Unbroken βρήκαν με τη σειρά τους χώρους και σκόραραν κυρίως με τους Βεργόπουλου (4) και  Γεωργακόπουλο (3), με τους Los Tromos να φτάνουν άνετα στο ροζ φύλλο με το τελικό 50-76 !

Mvp του αγώνα ήταν ο επικός Παύλος Τηγάνης. Είχε 36 πόντους , 6 Ριμπαουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 λάθος.

Key player: ο Πέτρος Γιαννακόπουλος που μέτρησε 17  πόντους, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κοψίματα και 2 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα πρώτα λεπτά με τους νικητές να καθηλώνουν τους αντιπάλους τους !