Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Νίκο Κυριακίδη και Θοδωρή Μαντά, οι All Star Survivors νίκησαν 65-60 τους Athenian Warriors και ξεκίνησαν με το… δεξί στο Group 2 του Βορρά της Division 2.  Οι δύο έμπειροι παίκτες σημείωσαν τους 48 από τους 65 πόντους της ομάδας τους, με τον Κυριακίδη να έχει 6/10 τρίποντα και τον Μαντά να μετράει 8/11 δίποντα. 

Με τον Λούβαρη να ξεκινάει με 8 γρήγορους πόντους, οι Athenian Warriors προηγήθηκαν 13-11 (9’), ο Κυριακίδης, όμως, ανέλαβε γρήγορα δράση. Με δύο συνεχόμενα τρίποντα (με ταμπλό!) πρωτοστάτησε ώστε οι All Star Survivors να ανατρέψουν την κατάσταση και να βρεθούν για πρώτη φορά στο +10 (23-13), στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου.

Ο Νανούσης ήταν αυτός που «ξεκόλλησε» την ομάδα του και με 7 πόντους ηγήθηκε της επιστροφής της. Οι Athenian Warriors με ένα επιμέρους 19-6 πέρασαν μπροστά κι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +3 (32-29). Ο Κυριακίδης ήταν σε τρομερή κατάσταση και μετρώντας 4/5 σουτ έξω από τα 6μ75, έστειλε ξανά τους All Star Survivors σε διψήφια διαφορά (47-37 στο 27’), αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκαναν εκ νέου το come back. 

Με πρωτοστάτη τον Λούβαρη, «έτρεξαν» σερί 9-0, για να πλησιάσουν στον πόντο (47-46 στο 32’). Οι Athenian Warriors είχαν και 2-3 ευκαιρίες για να περάσουν μπροστά, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και το πλήρωσαν! Ο Κυριακίδης με νέο τρίποντο έκανε το 50-46, ενώ, από εκεί και πέρα, τη σκυτάλη ανέλαβε ο Μαντάς. Ο έμπειρος γκαρντ με 7 μαζεμένους πόντους ηγήθηκε ώστε η ομάδα του να προηγηθεί με 57-47. Με το έκτο εύστοχο τρίποντο του, ο Κυριακίδης έκανε το 60-49, για να «κλειδώσει» τη νίκη ο Μαντάς, ο οποίος έκανε το 62-50 και το 65-54, με «μεγάλο» τρίποντο από τη γωνία. 

Player of the Game: Ο Νίκος Κυριακίδης επέστρεψε μετά από έναν χρόνο κι έδειξε ότι «διψάει» για μπάσκετ. Ήταν σε μεγάλα κέφια κι έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι, τελειώνοντας το παιχνίδι με 22 πόντους και 6/10 τρίποντα. Από την άλλη, ο Κομνηνός Λούβαρης πέτυχε 18 πόντους.  

Παίκτης «κλειδί» ο Θοδωρής Μαντάς, ο οποίος με την τεράστια εμπειρία του συνέβαλε τα μέγιστα στο φινάλε. Για την ακρίβεια στα τελευταία λεπτά ήταν σαν να το πήρε… προσωπικά και πέτυχε τους 12 από τους τελευταίους 15 πόντους των All Star Survivors. Συνολικά, είχε 26 (8/11διπ.) σε 28 λεπτά.

Που κρίθηκε: Στα «μεγάλα» σουτ που πέτυχαν οι All Star Survivors, με πρωτοστάτες τους Μαντά και Κυριακίδη. Οι Athenian Warriors δεν βρήκαν ποτέ τρόπο να τους περιορίσουν, ειδικά στα καθοριστικά τελευταία λεπτά.