Για το ξεκίνημα της West Division 2 οι Avengers φιλοξένησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Ίλιον τους Indiana Pagers, με τους δεύτερους να πραγματοποιούν μια πειστική εμφάνιση κατακτώντας με άνεση την πρώτη νίκη της σεζόν !

Τα πράγματα κατέστησαν απλά εξαρχής. Οι φιλοξενούμενοι με την τριάδα Δερβεντζή, Αδαμόπουλου (από 5π) και Καρασούλου (4π) σε κέφια και κυρίως χάρη στην άμυνα τους που δέχθηκε μόλις 4 πόντους (Κυριακίδης και Αντωνίου οι σκορερς) πήραν από νωρίς διψήφια διαφορά και προηγήθηκαν με 4-16 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ανάλογη ήταν και η συνέχεια. Οι Pagers με νέο σερί 12-0 αποσπάστηκαν περαιτέρω με τον Μουτεσίδη να κάνει δυναμικό ντεμπούτο με 10 πόντους παρέα με τον Κωνσταντουδάκη (6π) κάτω απ' τα καλάθια. Αυγέρης με ένα τρίποντο και οι Κυριακίδης & Μαρούλης (από ένα καλάθι) σκόραραν για τους "Εκδικητές", με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 11-34.

Ίδια και απαράλλαχτη η συνέχεια της αναμέτρησης μετά το διάλλειμα. Αδαμόπουλος με 8 πόντους, Μουτεσίδης με 6 και ο ταχυδυναμικός Δερβεντζής με 4 σκόραραν για τους φιλοξενούμενους, με τον Κυριακίδη να σημειώνει ένα τρίποντο και τον Αυγέρη ένα καλάθι, για το 16-52 στο τριαντάλεπτο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι ομάδες έπαιξαν απόλυτα ελεύθερο μπάσκετ. Οι Avengers βρήκαν περισσότερους χώρους και απέδωσαν καλύτερα στην επίθεση με τους Φλωράτο, Αντωνίου και Παπαδημητρίου (από 3π), με την παρέα του Ρουμελιώτη να αφήνει το πόδι απ' το γκάζι επικρατώντας με το απόλυτα δίκαιο 27-60 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Μπάμπης Μουτεσίδης έχοντας 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 3 λάθη. 

Παίκτης κλειδί ήταν ο Αλέξανδρος Αδαμόπουλος καταγράφοντας 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο αλάνθαστος Σωτήρης Κυριακίδης με 9 πόντους, 3 ριμπάουντ κι 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε το ματς :  Οι νικητές επέβαλλαν το παιχνίδι τους εξαρχής και δεν συνάντησαν μεγάλη αντίσταση !