Άνετη επικράτηση για τους MAD FROGS απέναντι στους ΓΕΡΟΝΤΕΣ με 29-46 για την DIVISION 2.

Οι φιλοξενούμενοι οργίασαν στο 1ο δεκάλεπτο καθώς κατάφεραν να μη δεχθούν πόντο ενώ σκόραραν 17. Ο Γιαννόπουλος είχε 6 πόντους, ενώ από δυο οι Καρατζούνης, Κωστόπουλος, Φράγκος, Κατσαρός και Σοφός.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν με τον Τσιβούλα για το 3-17. Ο Καρατζούνης σκόραρε τρίποντο αλλά αυτό ήταν και το μοναδικό καλάθι των FROGS στην 2η περίοδο. Ο Αχλαδιανάκης σκόραρε 1/2 βολές για το 4-20. Πολύ φτωχό 2ο δεκάλεπτο και από τις δυο ομάδες στο σκοράρισμα με αρκετά λάθη και άστοχα σουτ.

Οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ έβγαλαν αντίδραση στο 3ο δεκάλεπτο καθώς κατάφεραν να μειώσουν με τους Τσιβούλα και Αχλαδιανάκη σε 10-22. Καρατζούνης και Αδαμόπουλος απάντησαν ενώ ο Ντικμπασάνης με σουτ και ο Νέντης με τρίποντο και καλάθι δυο πόντων έριξε κι άλλο τη διαφορά. Ο Καρατζούνης απάντησε ενώ ο Καλάβριας με ωραίο σουτ έκανε το 19-30.

Με σερί του Κατσαρού με τρίποντο και δίποντο και καλάθι του Καρατζούνη έγινε το 19-38 στο πρώτο μισό της τελευταίας περιόδου κλειδώνοντας στην ουσία τη νίκη. Ο Γεροντίδης μείωσε αλλά ένα έμμεσο τρίποντο του Καρατζούνη έκανε το 21-41. Ο Τσιβούλας που ήταν μόνιμη απειλή σκόραρε 3 πόντους ενώ ο Αχλαδιανάκης άλλους 2. Το τρίποντο του Φράγκου έφερε το ματς σε διαφορά 18 πόντων για να μειώσει και πάλι ο Αχλαδιανάκης. Το τελικό 29-46 έκανε ο Σαίνης με σουτ.

MVP της αναμέτρησης o Καρατζούνης με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ. 

για τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ ξεχώρισε ο Τσιβούλας με 12 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στην γενικότερη καλή εικόνα των φιλοξενούμενων και στο φανταστικό 1ο δεκάλεπτο τους.