Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός» της Καισαριανής, οι Glory Road αντιμετώπισαν τους Hoopfellas για την 1η αγωνιστική της Division 2 (Ανατολή), με τους γηπεδούχους να επικρατούν εύκολα με 73-36.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες εύστοχες από μακριά, καθώς ο Γιάννης Σεϊμένης (3/3) και οι Μπέλμπας, Βαρυτιμιάδης, σκόραραν για τρεις (9-8). Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 15-11.

Στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου οι Glory κατάφεραν να πάρουν διψήφιο προβάδισμα (25-13), μετά από 8 συνεχόμενους πόντους των αδερφών Σεϊμένη. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 33-18.

Στο ίδιο τέμπο και το Β΄μέρος. Ο Γιάννης Σεϊμένης συνέχισε σε «υψηλές πτήσεις» και όσο βρισκόταν στο παρκέ η διαφορά ολοένα και μεγάλωνε για την ομάδα του. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και το παραγωγικότερο, με 30 πόντους να σημειώνονται (21-9) και να τελειώνει με τα τρίποντα από Βασίλη Σεϊμένη και Δρόσο (54-23).

Διαδικαστικού χαρακτήρα και τα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης, η οποία ολοκληρώθηκε με σκορ 73-36. Οι Glory Road πήραν το πρώτο τους ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα και έδειξαν πως δικαίως θεωρούνται ένα από τα φαβορί της κατηγορίας και οι Hoopfellas θα πρέπει να κρατήσουν την θετική εικόνα τους στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα και να… χτίσουν πάνω σε αυτή ενόψει της συνέχειας. 

MVP: Ο Γιάννης Σεϊμένης με 28 πόντους, εφτά ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί: Ο Βασίλης Σεϊμένης με 12 πόντους, πέντε ριμπάουντ και μία ασίστ.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παύλος Βαρυτιμιάδης με 15 πόντους, πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε το ματς: Οι Hoop στάθηκαν πολύ καλά στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα. Στη συνέχεια όμως, έμειναν νωρίς από ανάσες, μην μπορώντας να ακολουθήσουν τον γρήγορο ρυθμό των Glory.