Bράδυ Δευτέρας στο ΟΑΚΑ και οι Halligators υποδέχτηκαν τον Μορφέα, στην πρεμιέρα του δεύτερου γκρουπ της Division 2 στον Βόρειο Όμιλο. 

H αρχή του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερη ισορροπημένη. Μέχρι τα μέσα της πρώτης περιόδου το σκορ ήταν 9-8. Ωστόσο, ο Μορφέας μπόρεσε με ένα 9-0 να πάρει κεφάλι στο σκορ κάνοντας το 9-17 με μποστάρηδες τον Σπύρο Κρεούζη και τον Λιουδάκη. Xάρη όμως σε ένα buzzer beater τρίποντο του Μεταξά, οι αλιγάτορες μείωσαν σε 14-19 που ήταν και το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Μεταξάς συνέχισε το βιολί του. Έχοντας και για συμπαραστάτη του τον Τζώρτζη, έφτασαν σε ένα επιμέρους σκορ 15-4 για την πλήρη ανατροπή και το 29-23. Ο Μορφέας βρήκε λύσεις σε εκείνο το σημείο το αγώνα και δεν άφησε τη διαφορά να ανέβει και άλλο. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 36-28. 

Μετά το τέλος της ανάπαυλας η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να ελέγχουν το ματς φτάνοντας μάλιστα και στο +11 (44-33). Κάπου εκεί ο Λιουδάκης πήρε το όπλο του και μπόρεσε κυρίως με δικους του πόντους να μειώσει στους 4 (44-40). Το σκορ του  τρίτου δεκαλέπτου ήταν 46-40 και όλα θα κρίνονταν στην τελευταία περίοδο. 

Εκεί οι Halligators ήταν σαφώς καλύτεροι. Μπορεί ο Μορφέας με τρίποντο του Αντύπα να έφτασε στο 46-43, αλλά οι κιτρινομαύροι είχαν τις απαντήσεις και γρήγορα έφτασαν ξανά στο +10 (53-43). Οι φιλοξενούμενοι, χάρη στην ευστοχία τους από το τρίποντο σε εκείνο το σημείο του ματς, μπορεί να μην άφησαν τη διαφορά να ξεφύγει, αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω. Οι Halligators διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα τους και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 61-56. 

Mvp: O Δημήτρης Μεταξάς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, έχοντας 21 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά (2/2 β., 5/8 δ., 3/3 τρ.) 7 ριμπάουντ, 3 ασσίστ, 2 κλεψίματα και 28 efficiency.

Παίκτης κλειδί: Δεύτερος σκόρερ για τους νικητές, με 12 πόντους ήταν ο Τζώρζης που είχε 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Για τον Μορφέα, υψηλότερο efficiency είχε ο Σπύρος Κρεούζης που έφτασε μία ανάσα από το double double, έχοντας 8 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασσίστ και 3 κλεψίματα.