Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής  για το 2ο group της north κατηγορίας  (D2), το People Café υποδέχθηκε την Σφεντόνα. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τις 2 ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. 60-57 ήταν το τελικό σκορ με το People Café να παίρνει την νίκη χάρις στο τελευταίο σουτ του Μαρούλη (59-57)!

Σχετικά ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σε 1 γρήγορο τέμπο, με αποτέλεσμα να δούμε πολλά τρεξίματα και αιφνιδιασμούς. 14-11 ήταν το επιμέρους σκορ ε με τους γηπεδούχους να δημιουργούν μια διαφορά 3 πόντων. 4 καλάθια πέτυχε για το Café ο Μαρούλης, ενώ 6 πόντους έβαλε ο Μπακαλέξης για την Σφεντόνα.

Η Σφεντόνα κατάφερε να περάσει μπροστά στην 2η περίοδο. Με ορθές άμυνες και σωστή κυκλοφορία της μπάλας οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν το -3 σε +2. 9-14 ήταν το σκορ του δεκαλέπτου. 2 καλάθια έβαλε ο Τσαγκουχλής και 1 τρίποντο ο Καλογεράκος για τους γηπεδούχους. 8 πόντους είχε ο Μπαρδούτσος για την Σφεντόνα.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι γηπεδούχοι στο 3ο δεκάλεπτο. Με σωστό πλάνο και καλές άμυνες οι παίχτες του Καρτσιμαδάκη κατάφεραν να περάσουν μπροστά. 20-13 ήταν το επιμέρους σκορ με την Σφεντόνα να μένει πίσω στο σκορ (-5). 11 πόντους είχε για τους προπορευόμενους ο Μαρούλης. 8 είχε ο Μπαρδούτσος και 5 ο Μπακάλης για τους φιλοξενούμενους.

Η τελευταία περίοδος ήταν χάρμα οφθαλμού. Είδαμε ωραίες φάσεις, πολύ πάθος και σκληρές άμυνες. Μπορεί η Σφεντόνα να ισοφάρισε, αλλά 1 σουτ του Μαρούλη έκανε το 59-57 και έδωσε την νίκη στο People Café! 17-19 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους νικητές σκόραρε σχεδόν όλη η ομάδα! Βαλτινός και Μπακαλέξης είχαν από 5 πόντους έκαστος για την Σφεντόνα!

Mvp του αγώνα ήταν Α. Μαρούλης με 24 πόντους, 11 ριμπάουντ (7-4), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 1 λάθος σε 35 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Τεγόπουλος με 4 πόντους, 18 ριμπάουντ (14-4), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 31 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Χ. Γκορέζης με 5 πόντους, 12 ριμπάουντ (10-2), 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 27 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ που έβαλε ο Μαρούλης λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα!