Κατάφεραν να επικρατήσουν με 48-36 οι SALLAS MAVERICKS απέναντι στα MAXIMIA για την 1η αγωνιστική της division 2.

Με τρίποντο του Αρβανιτάκη ξεκίνησε το παιχνίδι αλλά ο Μπόρσης κατάφερε να μειώσει. Ο Τσουκάτος απάντησε για να έρθει το καλάθι του Μπόρση ξανά. Με ένα σερί όμως οι γηπεδούχοι με τους Γλεντή, Φραγκουλίδη και τρίποντο του Αρβανιτάκη έγινε το 13-4. 

Ο Νερομυλιώτης Π. μείωσε αλλά με καλάθια των Φραγκουλίδη, Φαρόπουλου και Λαλιώτη έγινε το 18-7. Ο Νερομυλιώτης Μ. μείωσε αλλά ο Καλαιτζίδης απάντησε από κοντά. Με τρίποντο και βολές του Μπόρση οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν αλλά ο Κατσάμπης που μπήκε αλλαγή κέρδισε τη μάχη της ρακέτας κάνοντας το 25-14.

Με τρίποντα των Λαμπριανίδη και Γλεντή ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο. Ο Κατσάμπης έκανε το 30-19 αλλά ο Μπόρσης που ήταν φοβερός με 4 πόντους μείωσε εκ νέου. Ο Γλεντής σκόραρε 2/2 βολές αλλά με τον ίδιο τρόπο οι Μπόρσης και Κάραλης έκαναν το 32-27 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ο Μπόρσης κατάφερε να σκοράρει ένα τρίποντο που έφερε το ματς στους 2 πόντους μετά από πάρα πολύ ώρα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι με τον Αρβανιτάκη να σκοράρει 5 πόντους κατάφεραν να ξεφύγουν και πάλι. Ο Μπόρσης συνέχισε να σκοράρει αλλά ένα τρίποντο του Τσουκάτου έδωσε αέρα 10 πόντων στην ομάδα του. Και πάλι ο Μπόρσης έκανε το 44-35 για να έρθει ο Γλεντής να γράψει το τελικό 48-36.

MVP της αναμέτρησης ο Αρβανιτάκης με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μπόρσης με 25 πόντους.

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι είχαν πλουραλισμό στην επίθεση ενώ ο Μπόρσης στην αντίπερα τράβηξε μόνος το σκοράρισμα και όταν ήρθε η κούραση τα πράγματα έγιναν δύσκολα.