Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για το Division 2 North Group οι Tesseract αντιμετώπισαν των La Mafia και ξεκίνησαν με το δυναμικά το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο αρκετά εύστοχοι με πρωταγωνιστές τους Γεωργακόπουλο (12) με 4/4 τρίποντα, Διαθεσόπουλος και Μακρής από (3), Λεούσης (2) και από έναν πόντο ο Αγιοβλασίτης. Από την άλλη πλευρά οι Μαφιόζοι δεν ξεκίνησαν το ίδιο εύστοχα με τους Ρούσση (4), Ζυγομήτρος (3) και από δύο πόντους οι Λάζος, Κατσούδας και Αποστόλου Τ. διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου σε 21-13.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι La Mafia πάτησαν το πόδι στο γκάζι και μείωσαν την διαφορά με τους Μαρδάκη (6), Κατσούδα (4) και από δυο πόντους ο Χάρτιος. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με τους Γεωργακόπουλο και Λεούση από (3) και με δυο πόντους του Μακρή κράτησαν μια μικρή διαφορά, με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 29-25.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ και το δείχνει και το σκορ περιόδου. Η ομάδα των Tesseract με τους Γεωργακόπουλο (13) και Λεούση από (2) αύξησαν την διαφορά. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Χάρτιο (4), Κατσούδα (3) και από δυο ο Μαρδάκης διαμόρφωσαν σκορ τρίτης περιόδου σε 43-35.

Στην τελική ευθεία οι γηπεδούχοι έπαιξαν σκληρές άμυνες και τους έδωσε ώθηση και αμυντικά. Η ευστοχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τους Μακρή (12) με 4 συνεχόμενες τρίποντες βόμβες για να σφραγίσει την νίκη και από (2) πόντους ο Αγιοβλασίτης. Για τους La Mafia από δυο πόντους είχαν οι Λάζος και Μαρδάκης με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 58-39.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 6/26 (23,1%), τρίποντα 11/29 (37,9%) και βολές 13/17 (76,5%)) μάζεψαν 43 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 8 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 7 ασίστ συνολικά με 6 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Γεωργακόπουλος Μάρκος ο οποίος σημείωσε 28 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος με 29 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Χάρης Χάρτιος ο οποίος σημείωσε 6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 0 λάθη με 10 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Ανδρέας Μακρής ο οποίος σημείωσε 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 λάθος με 13 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα και η ευστοχία των Tesseract τους έδωσε την νίκη.