Επαγγελματική νίκη για τους THE BEEFS με 75-63 απέναντι στη μαχητική BASXETONIA.

Με σερί 11-0 ξεκίνησε το ματς με 3 τρίποντα, δυο από Λυκογιάννη και ένα από τον Κοντογιάννη. Ο Λυκογιάννης σκόραρε και καλάθι δυο πόντων. Οι Αφχιανές και Στρατηγόπουλος μείωσε το σκορ αλλά ο Παπανικολάου έκανε το 14-6. Ο Σκαρπέλης με ωραίο σουτ μείωσε αλλά το τρίποντο του Κοντογιάννη και το καλάθι του Κωνσταντίνου έφεραν τη διαφορά στους 9. Ο Στρατηγόπουλος μείωσε ξανά αλλά ο Λυκογιάννης απάντησε αμέσως. Ένα τρίποντο όμως του Μεγαγιάννη με τη λήξη του χρόνου έκανε το 21-13. 

Οι Βουρλίτης και Κοντογιάννης αύξησαν τη διαφορά στο 2ο δεκάλεπτο. Ο Βουρλίτης μάλιστα σκόραρε ξανά αλλά ο Στρατηγόπουλος με τρίποντο μείωσε. Ο Βουρλίτης που έκανε τρομέρο δεκάλεπτο σκόραρε και αυτός για 3 ενώ ο Τριαντάφυλλος σε μάχη κάτω από το καλάθι σκόραρε για δυο. Και πάλι στη λήξη όμως ο Σκαρπέλης με τρίποντο έγραψε το 33-22.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την BASXETONIA. Με δυο απανωτά τρίποντα των Στρατηγόπουλου και Κολιομίχου η διαφορά έπεσε στους 5. Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν με τους Κοντογιάννη και Κωνσταντίνου. Οι Μεγαγιάννης και Στρατηγόπουλος μείωσαν ξανά αλλά ήρθε το τρίποντο του Παπανικολάου σαν άμεση απάντηση. Η βροχή τριπόντων συνεχίστηκε με τον Στρατηγόπουλο. Ο Παπανικολάου ξανά έκανε το 50-35 με τρίποντο αλλά ο Στρατηγόπουλος με τον ίδιο τρόπο μείωσε ενώ σκόραρε και 2/2 βολές. Ο Παπανικολάου που ήταν εκπληκτικός στην 3η περίοδο και πάλι με τρίποντο έκανε το 53-40.

Οι Κοντογιάννης και Διονυσόπουλος αύξησαν τη διαφορά αλλά ο Εσφαχάνι σκόραρε τρίποντο. Τριαντάφυλλος και Λυκογιάννης έβαλαν δυο σουτ αλλά ο Μεγαγιάννης με τρίποντο έκανε το 61-48. Νέο καλάθι του Τριαντάφυλλου και τρίποντο του Διονυσόπουλου για το +18. Ο Διονυσόπουλος έκανε και το +20 για να μειώσει ο Κολιομίχος από κοντά. Ο Βουρλίτης με έμμεσο τρίποντο έφερε ακόμα πιο κοντά την ομάδα του στη νίκη αλλά Ο Στρατηγόπουλος κατάφερε να μειώσει σε 73-57. Ο Παπανικολάου έκανε το 75-57 για να έρθει ένα μικρό σερί με τους Μεγαγιάννη, Στρατηγόπουλο και Εσφαχάνι για το τελικό 75-63.

MVP της αναμέτρησης ο Παπανικολάου με 20 πόντους, 6 ασίστ και 13 ριμπάουντ.

για τη BASXETONIA ο Στρατηγόπουλος είχε 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Οι THE BEEFS είχαν 4 παίχτες με διψήφια νούμερα ενώ τα τρίποντα έκαναν τη διαφορά καθώς κατάφεραν να σκοράρουν 9!