Νικηφόρο ντεμπούτο για τους Tragics απέναντι στους Fatherland Havaliers, στην πρεμιέρα της Division 2-North. Είχαν το προβάδισμα για τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν τελικά το ροζ φύλλο με σκορ 57-53. 

Οι Fatherland Havaliers πάντως ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς κάνοντας ένα σερί 0-8 έχοντας μάλιστα τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Οι Tragics όμως, με μπροστάρη τον Κομιανό που έβαλε δύο τρίποντα, ανέτρεψαν γρήγορα την κατάσταση με ένα δικό τους σερί 10-0. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το σχετικά χαμηλό 11-10 υπέρ των γηπεδούχων. 

Ισορροπημένη ήταν η δεύτερη περίοδος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ. Οι Tragics έβρισκαν λύσεις κυρίως από τη γραμμή των 6,75 ενώ οι Ηavaliers χτυπούσαν κυρίως με δίποντα από μέση απόσταση. Προς το τέλος του δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι έφτασαν στο +7 (26-19) με τους αντιπάλους τους όμως να μην τους επιτρέπουν να ξεφύγουν περεταίρω. Το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 29-22. 

Μετά το τέλος της ανάπαυλας, το πυρηνικό όπλο των Fatherland Ηavaliers, ο Θοδωρής Αποσκίτης, πήρε για τα καλά τα πάνω του. Με δικούς του πόντους, η ομάδα του έφτασε στο -2 (31-29) , για να έρθει η άμεση απάντηση των Tragics που έκαναν ένα 9-2 για το 40-31. Οι Havaliers βρήκαν ξανά αντίδραση και κρατήθηκαν στο ματς καθώς στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν μόλις στο -6 (40-34).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η κατάσταση έφτασε στην απόλυτη ισορροπία όταν οι "κεραμιδί" έφτασαν στην πολυπόθητη ισοφάριση (42-42), χάρη σε δύσκολα καλάθια των Μακροκάνη, Ζαφειρόπουλο και Κάββουρα. Και κάπου εκεί ήρθε η ώρα να μιλήσει ο mvp Γκόρος. Χάρη σε δικούς του πόντους (με αποκορύφωμα ένα τρίποντο και φάουλ) οι Tragics φάνηκε να καθαρίζουν το παιχνίδι κάνοντας το 51-42, 4 λεπτά πριν τη λήξη. Ο Αποσκίτης βέβαια δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με τρίποντο του, αλλά και με βολές του Κάββουρα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το ματς ντέρμπι (51-50 και 54-53, ένα λεπτό πριν το τέλος). Ωστόσο, στα τελευταία δευτερόλεπτα έκαναν σοβαρό λάθος, έχασαν τη μπάλα, ο Γκόρος έκλεψε και πέτυχε κρίσικο καλάθι κερδίζοντας και αντιαθλητικό φάουλ. Έβαλε τη συμπληρωματική βολή και κάπου εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα. 

Player of the game: O Δημήτρης Γκόρος, αν και αγωνίστηκε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ήταν ο καλύτερος παίκτης των Τragics έχοντας 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασσίστ, 2 κλεψίματα 1 μπλοκ και 15 efficiency

Παίκτης κλειδί: Μεστή εμφάνιση από τον Κομιανό με 9 πόντους (3), 8 ριμπάουντ, 3 ασσίστ και 3 κλεψίματα

Από τους Fatherland Havaliers ξεχώρισε ο Θοδωρής Αποσκίτης  που είχε double double με 20 π., 22(!) ρ., 5 ασ., 2 κλ., και ένα μπλοκ, εκτοξεύοντας το efficiency σε 30!