Παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμα και με 16 πόντους, η ομάδα του Αλέξανδρου Κοζαρίδη πίεσε, έκλεψε μπάλες και τελικά επικράτησε κόντρα στους Τσακορούκουνες με 59-55. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν νευρικό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Δεν υπήρχε ποιότητα, αλλά πάθος και από τις δύο, με το προβάδισμα να αλλάζει διαρκώς χέρια. Τελικά οι Τσακορούκουνες έκλεισαν το δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 11-10, με τον Λάμπρου να βάζει 3 πόντους. Για τους φιλοξενούμενους, 5 έβαλε ο Νικολακόπουλος. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να βρουν ρυθμό, να πετύχουν εύκολους πόντους και να πάρουν ανάσα. Με ένα επιμέρους 19-12 σερί, έκλεισαν το ημίχρονο στο συν 8, 30-22, με τον Κουλέντη να βάζει 5 και τον Σταφυλαράκη 4 πόντους. Για τους Unbroken, 3 έβαλε ο Μπακογιάννης. 

Οι Τσακορούκουνες έχασαν στο τρίτο δεκάλεπτο τον Κουλέντη με τραυματισμό, αλλά μετά κόπων και βασάνων όχι μόνο κράτησαν την διαφορά που είχαν, αλλά την αύξησαν με 46-36 με τους Χρήστο και Μιχάλη Λάμπρου, αλλά και τον Χρονόπουλο να σκοράρουν διαρκώς. Μπακογιάννης και Νικολακόπουλος σκόραραν για τους φιλοξενούμενους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όλα άλλαξαν. Οι Unbroken πίεσαν σε όλα το γήπεδο και έβγαλαν τελείως από τον ρυθμό τους, τους αντιπάλους τους. Νικολακόπουλος, Μπακογιάννης, Ζάτας και Ριζάς σκόραραν και με ένα επιμέρους 23-9, γύρισαν το παιχνίδι και πήραν τη νίκη με 59-55. Για τους γηπεδούχους, Λάμπρου και Σταφυλαράκης πάλευαν στην επίθεση. 

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Θάνος Νικολακόπουλος που είχε 17 πόντους (5/8 βολές, 6/12 δίποντα), μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 1 κόψιμο. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Θάνος Σταφυλαράκης με 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 τάπες και 6 λάθη. 

Παίκτης – Κλειδί: Ο Ερίκος Ζάτας έβαλε κρίσιμα καλάθια. Σταμάτησε στους 6 πόντους, πήρε 5 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ και έκλεψε 3 φορές την μπάλα. 

Που κρίθηκε: Στο τρομερό 4ο δεκάλεπτο που έκαναν οι Unbroken, επικρατώντας με 23-9.