Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για το 1ο group του 2ου Division, η Tune Squad αντιμετώπισε τους Last Dancers. Το παιχνίδι ήταν κατά γενική ομολογία εκρηκτικό με τους Dancers να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα, χάρις στο πολύ καλό 1ο δεκάλεπτου που πραγματοποίησαν και τα 3 τρίποντα του Κλαυδιανού στην 4η περίοδο. 54-58 ήταν το τελικό σκορ!

Οι Dancers μπήκαν πολύ δυνατά στο 1ο δεκάλεπτο. Με πολύ ενέργεια σε άμυνα και επίθεση επέβαλλαν από νωρίς τον εκρηκτικό ρυθμό τους. 5-17 έληξε η περίοδος με την TS να μην μπορεί να βρει λύση στην μανία των «χορευτών». Για τους γηπεδούχους 3 πόντους έβαλε ο Τσαντζαλής, ενώ 2 είχε ο Παπαδάτος. 10 είχε ο Σουσανίδης και 5 ο Λυντέρης Σ. για τους φιλοξενούμενους.

Ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Η Tune Squad βρήκε τα πατήματά της, έπαιξε ωραίο μπάσκετ και μάτσαρε την ταχύτητα των Dancers. Το επιμέρους σκορ ήταν 19-18 με την διαφορά να πέφτει στους 11 πόντους. Κουπί για τους γηπεδούχους τράβηξε ο Θωμάς με 7 πόντους. 5 έβαλε ο Παπαδάτος. Σειρά στο σκοράρισμα πήρε για τους Dancers ο Κλαυδιανός με 5 πόντους. Λυντέρης Σ. και Ξυνός είχαν από 4 έκαστος.

Στους 6 πόντους έπεσε η διαφορά στην 3η περίοδο. Η Tune Squad κατάφερε να περιορίσει τα τρεξίματα των Dancers και έπαιξε στον δικό της ρυθμό. Πέτυχε 5 πόντους παραπάνω (15-10) και έκανε ντέρμπι το παιχνίδι. Θωμάς και Τσαντζαλής είχαν από 5 πόντους έκαστος. 4 έβαλε ο Παπαδάτος. Για τους εκτός ρυθμού Dancers 5 πόντους πέτυχε ο Σουσανίδης.

Με την διαφορά στους 6 πόντους οι Last Dancers είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Μπορεί η Tune Squad να προσπάθησε και να έφτασε 1 ανάσα μακριά από την ανατροπή, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν το επέτρεψαν. 15-13 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να φρενάρει στους 4 πόντους. 54-58 έληξε ο αγώνας! Για τους νικητές 3 τρίποντα έβαλε ο Κλαυδιανός. Ριζογιάννης και Θωμάς είχαν από 4 πόντους ο καθένας για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Σουσανίδης με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ (4-4) και 1 μπλοκ σε 23 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θ. Θωμάς με 16 πόντους, 11 ριμπάουντ (7-4), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 26 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Σ. Λυντέρης με 11 πόντους, 11 ριμπάουντ (9-2), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 34 λεπτά.

Το παιχνίδι κρίθηκε εν τέλει από τα 3 τρίποντα του Κλαυδιανού στο 4ο δεκάλεπτο!