Για την πρώτη αγωνιστική της South Division 2 το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό οι Vikings υποδέχτηκαν τους Sons of Kallipoli με τους δεύτερους να κάνουν την παρθενική τους νίκη στις διοργανώσεις του Άτλας χάρη στην εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά !

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν σχεδόν αποκλειστικά στις εμπνεύσεις του Σ. Λιάκου (7π) ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν κατά πόδας με τους Νικόλλα (4), Μπουράζι και Τελχολλάρη για το πενιχρό 9-8 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι Καλλιπολίτες στη συνέχεια σφράγισαν ...τις πύλες της περιοχής. Με άμυνα από γρανίτη δεν δέχτηκαν ούτε πόντο στο δεύτερο δεκάλεπτο και με τις ενέργειες του Σούλα (4π) και το τρίποντο του φρέσκου πολίτη  (μόλις τελειώσε τη στρατιωτική του θητεία) Μπουράζι προσπέρασαν με 9-16 στο ημίχρονο.

Στο ίδιο αμυντικό μοτίβο κύλησε η αναμέτρηση μετά την ανάπαυλα. Ο Σ.Λιάκος σημείωσε ένα ακόμα τρίποντο και ο Ζαχαράτος ένα καλάθι για τους "Σκανδιναβούς" , ενώ οι Sons of Kallipoli συντήρησαν τη διαφορά χάρη στους Σούλα (3) και Ρούσσο (2) μ με το σκορ στο τριαντάλεπτονα είναι στο 14-22.

Στην τελευταία περίοδο οι ομάδες άνοιξαν το ρυθμό. Οι μεν γηπεδούχοι βρήκαν περισσότερους χώρους με τους Σ. Λιάκο & Μπεχράκη να σημειώνουν από 4 πόντους , συνάμα με τις τρίποντες πινελιές των Β.Λιάκου και Παπακομνηνού. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς το συγκρότημα του Τζέρυ Ναρεκιάν παρουσίασε συνέπεια και δείγματα του ταλέντου τους, με τον Μπουράζι να σκοράρει ακατάπαυστα (10π) και με τη συνέργεια των Νικόλλα, Σούλα (από 4π) και του Αν. Ναρεκιάν (2π) υπέγραψε το πρώτο ροζ φύλλο με το απόλυτα δίκαιο τελικό 28-42 !

Mvp : Ο Ενρίκο Μπουράζι με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ήταν ο Αλέξανδρος Νικόλλα με 8 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους καλύτερος παρουσιάστηκε ο Στέλιος Λιάκος με double double και 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε η αναμέτρηση : Στη δίψα για νίκη και την ταχύτητα των νικητών μετά το πρώτο δεκάλεπτο.