Το απόγευμα της Κυριακής (31/3) οι Αιθέρες φιλοξένησαν τους Blue Sharks-Neurolife με τους δεύτερους να παίρνουν την 8η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε νωθρά και για τις δυο ομάδες καθώς δεν ήταν αρκετά εύστοχες και διαμόρφωσαν το σκορ σε 7-9. Για τους Blue Sharks-Neurolife ο Μπίσκος πέτυχε (4) πόντους, ο Σακελλαρόπουλος και ο Τομαράς σκόραραν από (2), για τους γηπεδούχους ο Νικολετσόπουλος με (4) και ο Τρύφος Μ. σκόραρε (2).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους φιλοξενούμενους να αυξήσουν την διαφορά, και ο πίνακας έδειχνε 26-33 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους Αιθέρες ο Νικολετσόπουλος πέτυχε (8) με τρίποντο buzzer beater πίσω από το κέντρο, ο Τρύφος Μ. (6) και ο Μοσχόπουλος από (3) με ένα τρίποντο, για τους φιλοξενούμενους ο Τομαράς πέτυχε (14) πόντους με 4 τρίποντα και ο Σακελλαρόπουλος σκόραρε από (8).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι και αύξησαν την διαφορά και το σκορ διαμορφώθηκε 39-53 στο τριαντάλεπτο. Οι Blue Sharks-Neurolife με τον Τομαρά να πετυχαίνει 12 πόντους, ο Σακελλαρόπουλος να προσθέτει 6 πόντους στο παλμαρέ του με δυο τρίποντες βόμβες, για τους γηπεδούχους οι Αρώνης πέτυχε (6) και από (2) οι Τρύφος Σ. και ο Νικολετσόπουλος.

Στη τέταρτη περίοδο οι άμυνες χαλάρωσαν και οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 49-74. Ο Τρύφος Μ. πέτυχε (5) πόντους για τους Αιθέρες, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μπίσκος με (9) και (6) ο Σκιαδόπουλος με τους «μπλε καρχαρίες» να παίρνουν την όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Ανδρέας Τομαράς ο οποίος σκόραρε 30 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ πραγματοποίησε 4 κλεψίματα με 42 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Mike Τρύφος, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους και 18 ριμπάουντ με 30 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Παύλος Μπίσκος με 17 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 22 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στην καλή επιθετική λειτουργεία των φιλοξενούμενων, όπως και στην ευστοχία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.