Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου Division (1ο group, north), οι Bandicoots αναμετρήθηκαν με το High Post. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται με μόλις 5 παίχτες. 50-51 ήταν το τελικό σκορ με τους φιλοξενούμενους να κλέβουν το ματς στο τελευταίο δεύτερο με την μία εύστοχη βολή του Παπαναστασίου!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά και έπαιξαν με περίσσιο πάθος. Είδαμε σκληρό μπάσκετ από νωρίς, ενώ οι άμυνες ήταν κλειστές και δεν επέτρεψαν πολλά drive. 12-12 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 4 πόντους πέτυχε ο Αντωνίου και από 3 Ζαρκαδάκης και Τσουκαλάς. Κακομανώλης και Παπακαλοδούκας είχε από 1 τρίποντο έκαστος για το High Post.

Οι Bandicoots πάτησαν το πόδι στο γκάζι στην 2η περίοδο. Έχοντας ως κλειδί την καταπληκτική τους άμυνα δημιούργησαν μια διαφορά 5 πόντων. Πέτυχαν μόλις 7 πόντους, αλλά δεχόμενοι μόλις 2 κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα! Το High Post ήταν κακό επιθετικά και το πλήρωσε. Για τους ηνίοχους σειρά στο σκοράρισμα πήρε με 4 πόντους ο Λασκαράτος. Ακολούθησε με 3 ο Τσουκαλάς. Ο Κοπελιάς πέτυχε το μοναδικό καλάθι των φιλοξενούμενων.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν μια επιθετική μαεστρία και από τις 2 πλευρές. Είδαμε πολύ όρεξη και από τις 2 ομάδες, με τον ρυθμό να ταχύνει. 16-19 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να πέφτει στους 2 πόντους υπέρ των Bandicoots. To High Post δεν εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε την υπεραριθμία του, αλλά κατάφερε να επιστρέψει στο ματς. Για τους Bandicoots στους 7 πόντους σταμάτησε ο Τσουκαλάς. 2 σερί καλάθια έβαλε ο Ζαρκαδάκης. 2 τρίποντα πέτυχε ο Ηρειώτης και από 4 πόντους Κακομανώλης και Τσαπρούνης για το High Post!

Η τελευταία περίοδος ήταν ιδιαίτερη. Το τέμπο έπεσε και το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο σκληρό. Έγιναν πολλά φάουλ, ενώ το ζωγραφιστό ήταν danger zone. Oι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να λήξουν το παιχνίδι με τις βολές του Τσουκαλά, αλλά  όχι μόνο δεν μπήκαν, αλλά το φάουλ του Ζαρκαδάκη οδήγησε τον Παπαναστασίου στην γραμμή της φιλανθρωπίας. Αυτός έβαλε 1 και αποτύπωσε το τελικό 50-51. 15-18 ήταν το σκορ της περιόδου. Για τους νικητές 7 έβαλε ο clutch Παπαναστασίου. Για τους μαχητές Bandicoots στους 8 έβαλε στοπ ο Ζαρκαδάκης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Τσαπρούνης με 6 πόντους, 11 ριμπάουντ (5-6) και 3 λάθη σε 17 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θ. Ζαρκαδάκης με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ (2-5), 2 ασίστ και 2 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: O παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Γλύκας με 2 πόντους, 6 ριμπάουντ (6-0), 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 21 λεπτά αγώνα!

Το ματς κρίθηκε φυσικά από το σετ βολών του Παπαναστασίου!