Για την 20η στάση της West Division 2 το απόγευμα του Σαββάτου η Basxetonia υποδέχτηκε στο Ίλιον τα Maximia και αποδίδοντας καλά μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά πήρε όπως και στον πρώτο γύρο το ροζ φύλλο !

Αρχικά τα συγκροτήματα μπήκαν κάπως μουδιασμένα και δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα συμβαδίζοντας στα πρώτα λεπτά. Ο Κανιώτης με τα mid range σουτ του σημειώσε 4 πόντους για τους γηπεδούχους, με τον Manero (6) να αποτελεί το αντίπαλο δέος, και την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 10-8.

Η κάνουλα ..έκλεισε περαιτέρω στη συνέχεια με τις ομάδες να σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Μπογέας με δύο μπασίματα από τη μία και Ζώϊνας με 3 πόντους από την άλλη επέπλευσαν , με τους κιτρινόμαυρους να διατηρούν την πρωτοπορία με το πενιχρό 15-12 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα η Basxetonia ανέβασε στροφές. Τόσο ο Μπογέας (5) όσο και οι Στρατηγόπουλος και Αφχιανές (από 4π) έδωσαν την απαραίτητη επιθετική ισορροπία φτάνοντας σε διψήφια διαφορά. Ο Ζώϊνας (4) μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 32-24 στο τριαντάλεπτο.

Το νερό είχε μπει στ' αυλάκι για τους γηπεδούχους που είδαν τον Κολιομίχο (6) να πετυχαίνει δύο back to back τρίποντα. Με τον ίδιο τρόπο επιχείρησαν να αντιδράσουν τα Μαχίμια με τους Γιαννούλη, Λαμπριανίδη και Manero (από ένα τρίποντο ο καθένας) κατεβάζοντας τη διαφορά στους έξι , όμως ο φύλακας άγγελος Στρατηγόπουλος (4π) δεν τους επέτρεψε να απειλήσουν άμεσα, με τη Basxetonia να κατακτά τη νίκη με το τελικό 44-36.

MVP αναδείχθηκε ο Στέλιος Αφχιανές. Είχε 8 πόντους, 17 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Από τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Μάνος Νερομυλιώτης έχοντας 11 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν επίσης με double figures και πολύπλευρη προσφορά ο Γιώργος Στρατηγόπουλος που μέτρησε 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν πιο αποτελεσματικοί και καλύτεροι περιφερειακά.