Τρίτη απόγευμα στο κλειστό της Καισαριανής στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Division 2 της East, οι Cobra Kai ήταν καλύτεροι σε όλα τα σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού και κατάφεραν να νικήσουν τους Tune Squad BC με σκορ 76-59, πραγματοποιώντας τη 13η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μισό του δεκαλέπτου οι δύο ομάδες ήταν πάρα πολύ νευρικές στο παρκέ του Γιώργου Μελισσηνός και αδυνατούσαν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό με το 6-6 να έρχεται ως φυσική συνέχεια της απόδοσης τους. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι θύμισαν τον καλό τους εαυτό και με όπλο τα επιθετικά τους ριμπάουντ, αλλά και τη θετική παρουσία των Ορφανίδη, Δαμανάκη και Μαγκλιβέρα, κατάφεραν να κλείσουν τη περίοδο με το υπέρ τους 22-16!

Η συνέχεια ανήκε και πάλι στην ομάδα των άσπρων, καθώς ξύπνησε περισσότερο από το αγωνιστικό λήθαργο του πρώτου δεκαλέπτου, ανέβασε κατακόρυφα την ένταση και στις δύο πλευρές στο παρκέ και έφερε την αναμέτρηση στα μέτρα της. Από την άλλη μεριά, με προσωπικές ενέργειες του Πιτσούνη και 3 στα 3 τρίποντα του Κουφόπουλου οι Tune έμεναν κοντά στο σκορ. Λήξη πρώτου ημιχρόνου 42-34.

Οι Cobra Kai επέστρεψαν στο παρκέ με σκοπό να ξεδιπλώσουν ένα σημαντικό μέρος των πραγματικών τους δυνατοτήτων, κράτησαν τον αντίπαλο χαμηλά στο σκορ και με τον Ορφανίδη να δείχνει συνέπεια έξω απ’ τη γραμμή των 6.75, βρέθηκαν μία στροφή πριν το τέλος του παιχνιδιού σε θέση ισχύος, έχοντας 19 πόντους διαφορά με σκορ 60-41.

Στη τέταρτη περίοδο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν την διψήφια διαφορά τους και στη συνέχεια άντεξαν στην πίεση που τους άσκησε ο αντίπαλος και επέστρεψαν δίκαια στις νίκες για το πρωτάθλημα της Division 1 της East με σκορ 76-59.

Mvp : Ο Ορφανίδης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Πιτσούνης που είχε 37 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα.

Παίκτης Κλειδί: Ο Δαμανάκης που μέτρησε 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καταπληκτικοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, διασφαλίζοντας το ροζ φύλλο !