Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου Division (2ο group, north), οι Halligators  αναμετρήθηκαν με την La Mafia. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο από νωρίς, καθώς οι «αλιγάτορες» ξέφυγαν στο σκορ από το 1ο δεκάλεπτο. Επέβαλλαν τον ρυθμό τους και πέτυχαν μια εύκολη νίκη με σκορ 66-46!

Οι Halligators πάτησαν από νωρίς το πόδι στο γκάζι. Παίζοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση κατάφεραν να ξεφύγουν από νωρίς στο σκορ. Πέτυχαν 21 πόντους δεχόμενοι μόλις 8 και έφτασαν στο +13. Οι «μαφιόζοι» ξεκίνησαν τον αγώνα πολύ νωχελικά και το πλήρωσαν. Για τους γηπεδούχους 13 πόντους πέτυχε ο Κωσταρέλος. Ο Χαραλαμπίδης είχε και τους 8 πόντους της La Mafia!

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος. Τα «ερπετά» συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν και έδειξαν τα δόντια τους. 21-10 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να αυξάνεται στους 23 πόντους. Η La Mafia δεν βρήκε ποτέ ρυθμό και έμεινε αρκετά πίσω στο σκορ. Για τους ηνίοχους σειρά στο σκοράρισμα πήραν Ζερδές και Αθανασιάδης έχοντας από 7 πόντους έκαστος. 6 πόντους πέτυχε για την La Mafia ο Μαρδάκης.

Στην αντεπίθεση πέρασε η La Mafia στο 3ο δεκάλεπτο. Η ανάπαυλα του ημιχρόνου φαίνεται, ότι βοήθησε την παρέα του Λάζου. Η La Mafia θύμησε όντως την πρωτοπόρο του ομίλου. Πέτυχε 17 πόντους, δέχθηκε 10 και μείωσε την διαφορά στους 16 πόντους. Οι Halligators δεν αγχώθηκαν με την διαφορά να παραμένει μεγάλη. Για τους Halligators τον χαβά του με 8 πόντους συνέχισε ο Αθανασιάδης. 9 είχε ο Χαραλαμπίδης και 6 ο Μαρδάκης για την εκτός ρυθμού La Mafia!

Με την διαφορά στους 16 πόντους διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η περίοδος. Η La Mafia προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς το βουνό που έπρεπε να ανέβει ήταν μεγάλο. 14-11 ήταν το επιμέρους σκορ. 66-46 έληξε ο αγώνας με τους «αλιγάτορες» να παίρνουν μια πανάξια νίκη! Για τους νικητές 5 πόντους είχε ο Γιαννέλος και 4 ο Κωσταρέλος. 6 είχε ο Χαραλαμπίδης και 5 ο Μαρδάκης για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Β. Κωσταρέλος με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ (2-3), 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 6 λάθη σε 38 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Χαραλαμπίδης με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ (6-2), 1 ασίστ, 1 κλεψίμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: O παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Ζερδές με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ (5-4), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 32 λεπτά αγώνα!